Kuva: Shutterstock

Radio Cityn kuuntelijat äänestivät jälleen - katso uusin tähdistökentällinen

23.02.2018 12:00 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Mukana on porukkaa Tampereelta, Helsingistä sekä Oulusta.

Liigan tuore All Star -kentällisessä phjoisen pojat vetävät kelkkaa samalla, kun tulitukea tulee Stadista ja Mansesta.

Mielenkiintoista on myös se, että muutama uusi kasvo kuusikossa myös nähdään.

Maalivahti:

Kevin Lankinen, HIFK

IFK-maalivahdilla alkoi kausi pahimmalla mahdollisella tavalla, kun elokuussa heti ensimmäisissä jääharjoituksissa maalivahdille tuli iso loukkaantuminen, minkä vuoksi hän joutui jättämään kaukalon neljäksi kuukaudeksi.

Kiekko-Vantaan kasvatti on kuitenkin ollut loukkaantumisen jälkeen todella kovassa vireessä. 11 ottelua, voittoja kahdeksan, päästettyjen maalien kesiarvo 1,19 ja torjuntaprosentti vakuuttava 95,17%.

Puolustajat:

Lasse Kukkonen, Kärpät

Kaiken nähnyt ja kokenut 36-vuotias kärppäkasvatti on ollut liigan kärkijoukkueen puolustuksen herra ja hidalgo. Yhdeksän arvokisamitalin mies oli kapteenina olympialaisissa ja onkin hyvien peliotteiden lisäksi johtajana kärpille korvaamaton. Kevään pudotuspelien käynnistyessä johtajuuden tarve nouseekin varmasti jatkuvasti.

Miro Heiskanen, HIFK

Nuori sensaatio jatkaa All Starsissa tälläkin kertaa. Hän sai isosti lisää kokemusta olympialaisten muodossa.

Heiskanen on Helsingin IFK:n tärkein pelaaja ja nuoresta iästään huolimatta hän on valmis nostamaan tarpeen niin vaatiessa joukkueensa reppuselkään.

Ensi vuonna miestä kutsuu NHL:n Dallas Star, joten nyt on viimeiset hetket mennä katsastamaan miehen kunto paikan päällä.

Hyökkääjät :

Jukka Peltola, Tappara

Viime keväänä Peltola palkittiin pudotuspelien arvokkaimpana pelaajana Jari Kurri –palkinnolla ja on pomminvarmasti myös tänä keväänä Tapparalle äärettömän tärkeä palanen.

30-vuotias hyökkääjä on pelannut jälleen hyvää kautta ja on Tapparan kolmanneksi tehokkain pelaaja pistein 13 + 14 = 27. Peltola oli myös uransa ensimmäisissä arvokisoissa, kun hän puki leijonapaidan päälle Etelä-Korean talviolympialaisissa.

Ville Leskinen, Kärpät

All Starsiin uutena pelaajana noussut 24-vuotias oululaishyökkääjä on ollut hirmuisessa vireessä. Kaudella 2013-2014 KalPassa ensimmäiset liigapelit alleen saanut nuorukainen on noussut tällä kaudella liigan terävimpään kärkeen.

Leskinen on tällä hetkellä maalipörssin kolmantena 22:lla maalillaan. Koko Liigan pistepörssin kymmenentenä 43 tehopisteellään. Nuo pisteet kertovat kaiken oleellisen tämän kauden edesottamuksista.

Leskinen voitti vuonna 2014 nuorten maailmanmestaruuden ja hakee nyt uransa ensimmäistä Suomen mestaruutta.

Julius Junttila, Kärpät

Heiskasen tavoin myös tämä mies pitää tonttinsa liigan All starsissa. Luisteluvoimainen hyökkääjä on liigan pistepörssissä sijalla kolme tehoin 12 + 39 = 51. Tällä kaudella Junttila on ollut todellinen pelintekijä mistä syöttöpisteiden määräkin kielii.

26-vuotiaan hyökkääjän sopimus Kärppien kanssa päättyy tähän kauteen ja varmasti hyvät otteet eivät ole jääneet huomaamatta KHL:n ja NHL:n joukkueiden pelaajatarkkailijoilta.

Lue myös: Radio Cityn toimittaja yllätti - kärppävahti haastattelussa lenkkipolulta!

Kilpailut

Uusimmat