Kuva: SplashNews

Ex-henkivartija syyttää Kanye Westiä diivailusta: "Pahempi kuin kukaan uskoisi"

25.05.2016 20:15 - Joose Koskiranta

Steve Stanulis ehti työskennellä Kanye Westin alaisuudessa vain kaksi viikkoa.

Steve Stanulis on ollut henkivartija tähdille kuten Leonardo DiCapriolle ja Tobey Maguirelle, mutta mikään ei vedä vertoja työlle räppäri Kanye Westin turvamiehenä.

42-vuotias poliisi kertoi The Sunille kokemuksistaan Westin kanssa, jota hän kutsuu maailman suurimmaksi diivaksi. 

Westillä on Stanuliksen mukaan useita outoja tapoja. Hississä ollessaan hän ei esimerkiksi itse koske nappuloihin, hänen alaisensa saavat ainoastaan pukeutua mustaan eikä kukaan saa oleskella vaimo Kim Kardashianin läheisyydessä.

- Hänen kaksivuotiaan tyttärensä vahtiminen oli paljon helpompaa. Olen työskennellyt usean tähden kanssa, mutta en ole ikinä tavannut ketään Westin tapaista. Hän on kymmenen kertaa pahempi kuin kukaan luulee, eikä ikinä tiedä, mistä hän suuttuu, Stanulis kuvaili. 

Työsuhde oli painajaismaista alusta lähtien. Ensimmäisenä työpäivänä Stanulis ja West olivat matkalla studiolle, kun räppäri yhtäkkiä pillastui.

- Kun tulimme hissiin, West seisoi kädet ristissä ja kysyi, miksi en paina kerrosnappia. Vastasin, etten tiedä mihin kerrokseen olemme menossa. Hän raivostui ja huusi aikansa olevan kallista, eikä hän ymmärtänyt miksi en ollut kysynyt asiasta aiemmin. 

Seuraava välikohtaus tapahtui toiselle henkivartijalle. Hän koski Westin olkapäätä yrittäessään työntää paparazzeja pois tähden tieltä. 

- Vaikka hän teki vain työnsä, West suuttui ja sanoi, ettei hän saa enää ikinä koskea häneen. Pari tuntia sen jälkeen hän oli saanut potkut, Stanulis kertoi. 

Viimeinen pisara

Viimeinen ja kohtalokas episodi tapahtui Met Galan alla, kun West ei yhtäkkiä halunnutkaan saapua tapahtumaan hänelle järjestetyssä limusiinissa. West ilmoitti haluavansa urheiluauton. 

Henkilökunta näki suuren vaivan yrittäessään järjestää uutta menopeliä. 

Hotellin käytävällä Stanulis törmäsi vaimo-Kardashianiin. Ennen kuin hän oli ehtinyt sanoa sanaakaan, West ilmaantui paikalle.

- Kysyin Westiltä, onko kaikki kunnossa, mutta en saanut vastausta. Hän vain katsoi vihaisena silmiini. 

Myöhemmin samana iltana Stanulikselle kerrottiin, että hän oli saanut potkut. Hän oli ehtinyt työskennellä Westille vain kaksi viikkoa.

- Kuvittele miltä tuntuisi vahtia häntä vuoden, Stanulis pohti.

Lue myös: Die Antwoord -laulaja avautuu videolla: "Kanye West laittoi minut katsomaan anaaliseksivideota!"

Lähde: MetroXpress

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat