Yhtye syyttää Suicide Squadin ohjaajaa plagioinnista: "Kopioit tyyliämme"

11.08.2016 14:15 - Tiina Svensk

Etelä-Afrikkalaisen Die Antwoordin toinen jäsenistä on tehnyt koosteen kaikista kohtauksista, missä plagiointi hänen mukaansa näkyy.

Juuri ensi-iltansa saanut David Ayerin ohjaama Suicide Squad on saanut osaksi kritiikkiä rap-rave -yhtye Die Antwoordilta, jonka toinen jäsen, Yolansi Visser, väittää elokuvan ohjaajan kopioineen bändin tyyliä, grafiikoita ja musiikkivideokohtauksia elokuvassaan.

"Kopioit tyyliämme, soitit Ninjalle ennen elokuvasi ens-iltaa ja esitit olevasi kaverimme", Visser kirjoittaa päivityksessään.

Visserin mukaan Ayer on ollut myös innoissaan yhtyeen töistä. Päivityksessään Visser kertookin, että Ayer on kopioinut yksityiskohtia, joita tavallinen katsoja ei näe. Die Antwoordin jäsenet kuitenkin huomaavat yhtäläisyydet.

Visserin mukaan yhtäläisyyksiä nähdään etenkin toisen bändin jäsenen, Ninjan, ja Jokerin hahmon välillä. Visserin mukaan myös Jokerin roolissa nähty Leto on kuullut Ayerin hehkuttaneen Die Antwoordin työtä. Lisäksi hänen mukaansa Margot Robbien hahmo Harley Quinn muistuttaa epäilyttävän paljon Yolandi Visseriä itseään.

Voit katsoa Visserin päivityksen alta. Jos päivitys ei näy, löydät sen täältä.

Lue myös: Suicide Squad -näyttelijätär: "Pelkäsin, että Jared Leto hakkaa minut"

Lue myös: Suicide Squad -elokuvaan pettynyt haastaa tekijät oikeuteen? Syynä poistetut Jokeri-kohtaukset

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat