Kuva: AOP

Spekulaatiot käyvät kuumina - Gilmoren tyttöjen uusissa jaksoissa vauvaonnea?

24.10.2016 17:45 - Elisa Jalasjoki

Kahdeksas tuotantokausi julkaistaan kuukauden kuluttua.

Gilmoren tyttöjen uusi tuotantokausi julkaistaan yksinoikeudella Netflixissä 25. marraskuuta. Uusi tuotantokausi sisältää neljä 90 minuutin pituista jaksoa, yksi kutakin vuodenaikaa kohden. Kausi kantaa nimeä A Year in Life. 

Lähestyvän julkaisupäivän takia sarjan uusien käänteiden spekulointi on jälleen kiihtynyt. Muutama kuukausi sitten sarjan Instagram-tilillä julkaistiin kuva Lorelain (Lauren Graham, 49) tai Roryn (Alexis Bledel, 35) ateriasta, joka sisältää Pop-Tart keksejä sekä omenan. 

Useiden fanien mukaan tämä saattaisi olla selkeä vihje siitä, että jompikumpi Gilmoren tytöistä olisi raskaana. Katso kuva alta. 

Monet muistavat, kuinka sarjan viidennellä tuotantokaudella Lorelai epäili olevansa raskaana ja totesi lääkärissä muun muassa näin:

" Katsos, syön omenaa. Normaalisti tämä ei olisi merkki mistään muusta kuin nälästä, mutta minä en juurikaan syö hedelmiä. Tiedän että pitäisi, mutta en haikaile niiden perään. Haikailin tosin silloin, kun olin raskaana ensimmäisen lapseni kanssa. Mieleni teki aina omenoita, ja tänä aamuna mieleni teki omenaa". 

Useiden faniteorioiden mukaan tämä on selkeä viittaus siitä, että Lorelai odottaa lasta Luken (Scott Patterson, 58) kanssa. Kuva on nähty vinkkinä myös siksi, että omena on siinä nostettu niin selkeästi esiin. 

Uusimman teorian mukaan kyseessä on kuitenkin Roryn ateria, ja että tämä on raskaana Loganille (Matthew Czuchry, 39). Lisäpontta epäilyille tuo se, että osa uusista kohtauksista kuvattiin Lontoossa, jossa Logan sarjassa asuu. Toinen vihje on Insagramiin lisätty kuva, jossa he esiintyvät yhdessä. Katso kuva alta. 

"Rentoutumassa #Roryn ja #Loganin kanssa. Palaavatko he yhteen? Eivätkö he palaa? Hmmm.", kuvassa lukee.

Totuutta sarjan juonenkäänteistä tuskin saadaan tietää ennen kuin jaksot ilmestyvät. Sitä ennen on kuitenkin hauska seurata keskustelua, ja arvailla mitä todellisuudessa tapahtuu. 

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Gilmoren tytöt palaa! Katso tiiseristä, miltä tähdet näyttävät nykyään

Lue myös: Muistatko vielä Gilmoren tytöt -sarjassa hurmanneen Jessin? Katso, miltä hän näyttää nyt

Kilpailut

Uusimmat