Kuva: AOP

IS: Lola Odusogan ärsyttävä riesa - vastaanottaa lukuisia alapääkuvia

18.11.2016 08:55 - Mika Parikka

Vuonna 1996 Miss Suomeksi kruunattu Lola Odusoga on joutunut jopa poistamaan Facebook-profiilejaan häiriköinnin vuoksi.

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga on jatkuvan häirinnän kohteena. Nainen on joutunut poistamaan jo parikin Facebook-profiilia ongelman takia. Nainen vastaanottaa jatkuvasti alapääkuvia, mikä on hyvin epämiellyttävää.

"Ei minua kiinnosta nähdä kenenkään vieraan ihmisen alapäätä, todellakaan. Enemmän oksettaa", Lola kommentoi tilannetta.

Kuvia tulee säännöllisin väliajoin, mutta niiden lisäksi myös erinäisiä kutsuja sekä mielihalujen ilmauksia. Lola arvelee sen olevan varsin tavallista julkisuudessa esiintyville naisille. Hän on huolissaan nuoremmista kollegoistaan:

"Se on surullista ja monelle varmasti kovaa. Eivät kaikki osaa ohittaa asiaa, vaan kyse on oikeasti rankoista jutuista. Tulee mieleen nuoremmat alalle lähtevät. Toivottavasti he eivät joudu kokemaan samaa kuin minä", nainen pohtii. 

On vaikea ymmärtää, miksi ihmiset lähettävät kuvia omista elimistään, vaikka kukaan ei niitä todellakaan ole pyytänyt. Samaa Lolakin on pohtinut ja päätti jopa kysyä asiaa eräältä kuvan lähettäneeltä:

"Kysyin missä kohtaa hän saa kuvasta kiksit: kun lähettää sen vai kun näkee, että viesti katsotaan. Hän vastasi, että se hetki, jolloin hän ottaa kuvan."

Lola on tehnyt julkisuudessa pitkän uran, joten hän on kerennyt vastaanottamaan kaikenlaista postia. Ennen häiriköinti tapahtui tietenkin perinteisellä postilla, mutta nykyään se on siirtynyt someen. Meno on yltynyt roisimmaksi myös arjessa:

"Ihmisten käytöstavat ovat huonontuneet aika paljon viimeisen parin vuosikymmenen aikana. Ei oikeasti osata sosiaalisessa tilanteessa olla ja kohdata ihmisiä. Ihmisillä on ihan olemattomat sosiaaliset taidot, jäätävät - niitä ei ole", Lola kiteyttää.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös: Lola Odusoga julkaisi tuoreen bikinikuvan

Lue myös: Lola Odusoga ärsyyntyi tuntemattoman miehen kommentista: "Olet ihanasti laihtunut"

Kilpailut

Uusimmat