Kuva: Mikko Räsänen

Me Naiset: Arttu Wiskari ja Samae Koskinen ystävystyivät - vaimo jopa ehdotti yhteenmuuttamista

05.01.2017 14:30 - Vilma Kaura

Muusikkokaveruksia yhdistäviä tekijöitä ovat rakkaus musiikkiin, jääkiekko ja samantyyppiset perheet, kirjoittaa Me Naiset.

Muutama vuosi sitten toisensa ensikertaa tavanneet muusikot Arttu Wiskari ja Samae Koskinen kertovat tämän viikon Me Naiset -lehdessä ystävyydestään. Miehet myöntävät olevansa kuin yö ja päivä, juntti ja ituhippi, joita yhdistää kuitenkin vahva sielunveljeys. 

Ystävyys sai alkunsa tv-ohjelmasta, jonka järjestämälle kalareissulle muusikot osallistuivat. Kaksikko kertoo, että ennakkoluulot toista kohtaan alkoivat väistyä silloin, kun he huomasivat olevansa yhtä surkeita kalamiehiä.

Jää murtui lopullisesti, kun selvisi, että molemmat muusikot ovat intohimoisia NHL-faneja. Näiden lisäksi miehiä yhdistävät samanikäiset pojat ja yhteiset ystävät.

Samae Koskinen (kuva: Senja Rapila)

- Vaimo ehdotti joskus kerran, että pitäisikö sun muuttaa Samaen luo, kun chattaat sille koko ajan, Wiskari toteaa Me Naiset -lehdelle miesten keskinäisestä kemiasta.

Koskinen on toverinsa kanssa yhtä mieltä, ja sanoo miesten käyttäytyvän välillä vanhan avioparin tavoin. He kun soittelevat toisilleen päivittäin ja jakavat huolet niin lapsen sairastumisesta kuin koiran ripuloinnista.

Muusikoiden ystävyyden myötä myös heidän puolisonsa ja samanikäiset poikansa ovat ystävystyneet keskenään. Miesten mukaan perheet pyrkivätkin järjestämään yhteisen illanvieton aina kerran parissa kuukaudessa.

Lue myös: Arttu Wiskarin makuuhuoneessa on ruuhkaa: "Koirat pierevät sängyssä ja siellä vallitsee kaaos"

Lue myös: Samae Koskinen isyydestä: "Pitää varmistaa, että lapsi selviää pettymyksistä"

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat