Kuva: AOP

Näyttelijäkomistukselta kysyttiin Ryan Reynoldsin suutelemisesta: Vastasi suutelemalla miesjuontajaa!

11.01.2017 13:45 - Senja Rapila

Näyttelijä Andrew Garfield todisti viimeisimmässä haastattelussaan, että miesten suuteleminen ei ole hänelle minkäänlainen ongelma.

Pari päivää sitten koko maailma kuhisi, kun Golden Globe -palkintogaalassa kaksi miesnäyttelijää suutelivat kesken tilaisuuden. Kyseessä olivat näyttelijät Ryan Reynolds sekä Andrew Garfield, jotka intoutuivat suutelemaan samalla, kun parhaan komediaelokuvan miesnäyttelijän palkinto jaettiin.

Kyseisestä pystistä kilpailivat muun muassa Ryan Reynolds roolillaan Deadpool -elokuvassa sekä näyttelijäkollega Ryan Gosling roolillaan elokuvassa La La Land. Lopulta Gosling julistettiin voittajaksi ja kun hän haki palkintonsa lavalta, huomasivat katsojat Reynoldsin ja Garfieldin intohimoisen suudelman taustalla.


Suudelma sai sosiaalisen median räjähtämään ja siitä tulikin nopeasti yksi Twitterin suosituimmista, tämänhetkisistä ilmiöistä. Nyt The Amazing Spider-Man -elokuvista tuttu Garfield on kommentoinut, että halusi osoittaa suudelmalla rakastavansa ystäväänsä mitä ikinä tapahtuikin.

- Halusin vain että Ryan tietää, että rakastan häntä, eikä sillä ole väliä voittaako vai häviääkö hän, Garfield kommentoi kohuttua suudelmaa.

Kun amerikkalaisen keskusteluohjelma Late Show'n juontaja kysyi, kuinka mukavaksi Garfield tuntee olonsa suudellessaan toista miestä, näyttelijän vastaus sai varmasti aikaan tirskahduksia katsomon puolella.

- En edes ymmärrä kysymystä. 

Todistakseen pointtinsa, Garfield päätyi suutelemaan keskusteluohjelman juontajaa. Voit katsoa kuvan alapuolelta.

Lähde: ET Online

Lue myös: Blake Lively ja Ryan Reynolds toivat perheensä punaiselle matolle - katso harvinaiset kuvat

Kilpailut

Uusimmat