Kuva: Senja Rapila

IS: Antti Holma, 34, lopetti tupakoinnin ja tissuttelun: "Tajusin, että kuolen kolmekymppisenä"

17.01.2017 07:30 - Senja Rapila

Uudessa Armoton maa -elokuvassa näyttelevä Holma kertoo, että aiemmin hän saattoi juoda kolme tuoppia olutta ja polttaa kaksi askia tupakkaa illassa.

Suomalaisten suosikkinäyttelijä Antti Holma, 34, muutti viime vuonna Lontooseen ja suoritti siellä personal trainer -kurssin. Vaikka kurssilla opetettiin opettamaan muille ihmisille terveellisiä elämäntapoja, Holma myöntää, ettei ole koskaan itse kokenut terveellisiä elämäntapoja omikseen.

- En ole ollut ikinä innostunut terveyden edistämisestä. Enemmänkin kyse on kuoleman välttämisestä. Poltin aiemmin tupakkaa kaksi askia päivässä ja join kolme tuoppia olutta joka ilta teatteriesityksen jälkeen, Holma kertoo avoimesti Ilta-Sanomien haastattelussa.

Lopulta hän kuitenkin huomasi, että liian rennot elämäntavat alkoivat vaikuttaa hänen työntekoonsa ja elämänlaatuunsa negatiivisesti. Se oli herätys siihen, että elämäntapoja on muutettava runsaalla kädellä.

- Olin masentunut ja huonossa kunnossa. Tajusin, että minun on tehtävä muutoksia. En löytänyt ajatusta terveyden ihanuudesta vaan tajusin, että kuolen kolmekymppisenä, jos en lopeta tupakoimista ja juomista. Huomasin ajavani itseäni elämäntavoillani rotkoon.

Holma ei kuitenkaan koe, että ratkeaisi juomaan juhlatilaisuuden aikana nautitusta kuohuviinistä.

- Tiedän voivani ottaa neljä senttiä kuohuviiniä ilman, että alan ryypätä, hän kommentoi Ilta-Sanomille.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös: Suomalaisen mallikaunottaren kirjoitus leviää: "Astuin vaa'alle, numerot olivat shokeeravia..."

Lue myös: Suomalaisnäyttelijät viettivät kuukauden eristyksissä Lapissa - "Auttoi unohtamaan muut asiat"

Kilpailut

Uusimmat