Kuva: AOP

Seksikäs Ruby Rose avoimena seksielämästään: "Olen hyvin itsevarma"

02.02.2017 19:45 - Senja Rapila

30-vuotias näyttelijäkaunotar kertoo, että on hyvin onnekas saadessaan nauttia avoimesti seksuaalisuudestaan.

Orange Is the New Black -sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Ruby Rose, 30, vei monen naisen sydämen astuessaan mukaan suosikkisarjaan. Hänestä onkin tullut sittemmin yksi maailman seuratuimmista julkisuuden henkilöistä, eikä ihmekään.

Nyt Rose on puhunut avoimesti seksuaalisuudestaan ja seksielämästään Cosmopolitanin uusimmassa numerossa. Hän on kertonut, että tuntee olonsa hyvin mukavaksi omassa kropassaan.

- Olen hyvin itsevarma ja sujut seksuaalisuuteni kanssa. Tunnen olevani hyvin onnekas sen suhteen, koska eri paikoissa ympäri maailmaa ihmiset eivät välttämättä pysty olla, Rose on kertonut.

- Olen onnekas, että voin kokeilla erilaisia asioita. Minulla on hyvin terve seksielämä ja siinä on jotain todella voimaannuttavaa, vahvaa ja feminististä, että voi olla avoin siitä maailmalle.

Rose on ollut vuodesta 2016 lähtien yhdessä The Veronicas -yhtyeen laulajan, Jess Origliasson, kanssa. Rose esiintyy myös yhtyeen tuoreella, superseksikkäällä musiikkivideolla yhdessä tyttöystävänsä kanssa.

Ruby Rose näyttelee juuri ensi-iltansa saaneessa xXx: Xander Cagen paluu -elokuvassa sekä uudessa Resident Evil: The Final Chapter -elokuvassa.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Ruby Rosen metallinen gaala-look käänsi katseita - paljasti tatuoinnit pitkälle napaan asti

Lue myös: Ruby Rose saapui ensi-iltaan seksikkäänä - pelkät rintaliivit takin alla

Kilpailut

Uusimmat