Kuva: AOP

Emma Stonen ja näyttelijäkomistuksen on-off -suhde lämpenemässä - palaavatko jälleen yhteen?

14.02.2017 15:45 - Senja Rapila

Stonen ja näyttelijäkomistus Andrew Garfieldin välinen on-off -suhde on lämmennyt jälleen. Kaksikko nähtiin hyvin herkissä tunnelmissa BAFTA-palkintogaalassa viikonloppuna.

Näyttelijä Emma Stone, 28, erosi näyttelijäkollega Andrew Garfieldsistä, 33, vuonna 2015 sen jälkeen, kun he olivat pitäneet on-off -suhdettaan yllä jo neljän vuoden ajan. Viimeisimpien tietojen mukaan parin yhteenpaluu on hyvin todennäköinen, sillä heidät nähtiin kuhertelemassa avoimesti BAFTA-palkintogaalassa sunnuntaina.

- Heti kun Andrew oli syönyt, hän suunnisti suoraan Emman luokse ja antoi tälle suuren halin. He juttelivat ja nauroivat yhdessä vähintäänkin puoli tuntia. He näyttivät hyvin eläväisiltä ja onnellisilta ollessaan yhdessä, lähteet ovat kertoneet The Sun -lehdelle.

(kuva: AOP)

Vaikka ex-pariskunta onkin ollut erossa jo tovin, on Garfield tehnyt hyvin selväksi myös medioille, että haikailee entisen tyttöystävänsä perään. Kun häneltä on kysytty kenet hän ottaisi mukaansa autiolle saarelle, hänen vastauksensa oli yksinkertainen.

- Emma Stone. Rakastan Emmaa. Hän on mahtava. Hän voi tulla mukaan.

Myös Stone on myöntänyt hiljattain, että eron jälkeinen aika on ollut hänelle vaikeaa.

- Hän on henkilö, jota rakastan vielä hyvin paljon. Eron jälkeinen aika on ollut hyvin kiinnostavaa. Tämä on ollut hyvä vuosi. Ja surullinen. Hyvät ja huonot puolet.

Ex-pariskunta tutustui vuonna 2011 The Amazing Spiderman -elokuvan kuvauksissa.

(kuva: AOP)

Lähde: Female First

Lue myös: Emma Stonen kiusallinen Golden Globe -hetki tallentui videolle - katso

Lue myös: Emma Stone on tuoreessa kuvassa lähes tunnistamaton - katso

Kilpailut

Uusimmat