Kuva: AOP

Kourtney Kardashian koki muodonmuutoksen tv-ohjelmaa varten - lähes tunnistamaton!

24.04.2017 15:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Vaalea peruukki ja bisnesnaisen asu tekivät Kardashianista kuin toisen naisen.

Kourtney Kardashian, 38, vieraili hiljattain legendaarisessa Jimmy Kimmel Show´ssa. Ohjelmaa varten hän kuitenkin koki melkoisen muodonmuutoksen ja olikin kameroiden edessä lähes tunnistamaton.

Kardashian laitettiin kadulle haastattelemaan ihmisiä. Hänen lookiaan muutettiin siten, että mustat hiukset peitetiin vaalealla peruukilla. Vaatetus sen sijaan koostui bisnesmäisestä, siististä jakkupuvusta, jollaista Kardashianin yllä ei normaalisti ole totuttu näkemään.

Vaikka muutos sinällään ei ollut järisyttävän suuri, oli Kardashian muutoksen jälkeen kuin toinen nainen. Saattaakin olla, että vastaantulijoillakin oli ongelmia hänen henkilöllisyytensä suhteen.

Kuvat muutoksesta näet alta.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Viime viikolla Kardashian juhlisti omia 38-vuotissyntymäpäiviään. Hän julkaisi juhlan kunniaksi omalla Instagram-sivullaan kuvan, jossa hän poseeraa uima-altaassa täysin alastomana. Suuren suosion saaneen kuvan pääset katsomaan täältä.

Aiemmin syksyllä Kardashian sai seuraajansa raivostumaan jakamalla kuvan huulikorua pitävästä tyttärestään. Aiheesta voit lukea lisää täältä.

Lue myös: Kourtney Kardashian hemmotteli some-seuraajiaan kuumilla bikinikuvilla - katso

Kilpailut

Uusimmat