Kuva: Splashnews.com

Bella Hadid nauttii sinkkuelämästään: "Haluan huolehtia vain itsestäni!"

08.05.2017 20:45 - Senja Rapila

Hadidin entinen poikaystävä The Weeknd, 27, toi uuden tyttöystävänsä Selena Gomezin viikko sitten ensimmäistä kertaa punaiselle matolle.

Malli Bella Hadid, 20, on kommentoinut jälleen kerran eroaan laulaja The Weekndistä eli Abel Tesfayesta, 27. Laulajakomistus toi hiljattain punaiselle matolle ensimmäistä kertaa tuoreen tyttöystävänsä Selena Gomezin, 24, joka on mitä todennäköisimmin saanut myös Hadidin ymmärtämään, että pari on vakavissaan suhteessa. Parin suhteen alussa Hadid vielä varoitteli entistä poikaystäväänsä Gomezin todellisista aikeista.

Nyt Hadid on kertonut, että on hyvin tyytyväinen sinkkuelämäänsä, eikä halua kiirehtiä takaisin deittailun pariin.

- Alan vihdoin olla siinä pisteessä, jossa voin vain miettiä sitä mitä minä haluan tehdä ja minne paikkoihin haluan mennä. Haluan olla niin itsenäinen kuin vain suinkin mahdollista ja huolehtia itsestäni muiden sijaan, Hadid on kommentinut Grazia-lehdelle.

Hadid on myös aiemmin kertonut haastattelussa, että tulee rakastamaan entistä poikaystäväänsä aina.

- Se oli ensimmäinen eroni, joka tapahtui julkisesti. Monet varmasti kuvittelevat, että asia oli minulle helppo, mutta totuus on toinen. Se on todella raskasta. Rakkaus satuttaa, mutta on vain pakko mennä eteenpäin. Tulen silti aina kunnioittamaan ja rakastamaan häntä, Hadid kommentoi aiemmin.

Voit lukea koko aiheeseen liittyvän artikkelin täältä.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Suosikkiartisti The Weeknd avoimena huumeidenkäytöstään: 'Huumeet ovat kuin tukipylväs'

Lue myös: Bella Hadid, 20, leikkasi hiuksensa - katso lopputulos

Lue myös: Bella Hadidin läpinäkyvä mekko paljasti lähes kaiken - vain tarrat nännien peitteenä

Kilpailut

Uusimmat