Sami Minkkisen uutta rakasta huoriteltiin - kommentoi: "Itse en ole joutunut seksistä maksamaan"

14.08.2017 10:17 - Anna Hopi

Bloggari Sami Minkkinen puolustaa uutta kultaansa tuoreessa blogikirjoituksessaan.

Parisuhdebloggaaja Sami Minkkinen päätyi mediahuomion keskiöön erotessaan vaimostaan vain vähän pariskunnan yhteisen vauvan syntymän jälkeen. Minkkisen liitto päättyi, koska hän rakastui toiseen naiseen. Mies kirjoitti asiasta rehellisesti omaan blogiinsa, eivätkä kaikki hänen faninsa lämmenneet asiasta. Lue lisää täältä.

Nyt Minkkinen kertoo, millaista palautetta hänen uusi rakkaansa on saanut sosiaalisessa mediassa.

"Muutama päivä sitten rakkausihmiseni sai viestin Messengeriin, joka alkoi runollisesti sanoilla HUORAHUORAHUORA. Täytyy heti tähän alkuun tuottaa pettymys. Hän ei ole. Itse en ole ainakaan joutunut vielä seksistä maksamaan ja arvelen, että seksiä ei muillekaan ole myynnissä. Tosin meillähän on välissä 164 kilometriä ja lukuisia päiviä, jolloin emme näe toisiamme, niin asiasta ei tietenkään voi olla ihan satavarma", Minkkinen muotoilee.

Bloggaaja puolustaa uutta kultaansa somekommentoijien ihmettelyn takia.

"Muutama lukijani on ääneen pohtinut, että miten voi olla mahdollista, että olen jättänyt kaiken vanhan taakseni vain sen vuoksi, että olen jäänyt jumiin häneen silmiinsä. Pienenä vihjeenä voisin mainita, että ne silmät nähtyänne tekin jättäisitte. Ne on nimittäin silmät, joihin aivan varmasti jää kiinni niin miehet kuin naisetkin. Kuten on tässä elämässä jäänytkin. Koen suurta onnellisuutta siitä, että saan säännöllisen epäsäännöllisesti jäädä niihin jumiin ja haluan jäädä loppuelämäkseni. Se on aika paljon sanottu tällaiselta Tuomas Enbusken polyamoriseksi nimeämältä parisuhdebloggarilta."

Minkkinen lisää tekstissään, että silmien lisäksi myös naisen täydellinen pylly oli toinen syy ihastuksen heräämiseen.

"Lopullinen niitti tähän kaikkeen oli, kun sain lahjan, joka oli paketoitu jalkapalloseura Liverpoolin lahjapaperiin. Sen jälkeen oli hyvin vaikea kieltäytyä yhtään mistään."

Lue myös: Vaimonsa jättänyt parisuhdebloggaaja Sami Minkkinen neuvoo varattuun rakastunutta: Kuuntele itseäsi

Lähde: Sami Minkkisen blogi

Kilpailut

Uusimmat