Kuva: Getty Images

Alppitähti Lindsey Vonn on huikeassa kunnossa! Fanit ylistävät treenikuvia

02.02.2018 15:45 - Katariina Auvinen

Vonn treenaa salilla vähintään kolme tuntia päivässä.

Olympiaurheilija Lindsey Vonn, 33, on hurjassa kunnossa. Alppihiihtäjä on paljastanut omat treenirutiininsa, jotka auttavat häntä pysymään teräskunnossa. Nainen ei esimerkiksi luista kuntosalikäynneistä. Fanit ovat ihastelleet Vonnin vahvaa fysiikkaa, joka välittyy hänen Instagram-kuvistaan. 

Vonnin tukena treenaamisessa on hänen personal trainerinsa, Alex Bunt. Vonnin hurja kunto ei ole tullut ilmaiseksi. Hän viettää esimerkiksi kuntosalilla viidestä kuuteen päivää viikossa. Tämä kaksikko viettää salilla ainakin kolme tuntia päivittäin. 

Kolme kertaa viikossa hän keskittyy vahvistamaan lihaksiaan ja kaksi treenikertaa sujuvat harjoitellessa ketteryyttä, jota alppihiihdossa eritysesti tarvitaan. 

Vonn kertoo, että hänen oma lempitreeninsä on keskivartalon vahvistaminen. 

- Sillä on niin paljon merkitystä koko suoritukseen kilpailuissa, hän sanoo Women´s Health -julkaisulle. 

Vonn myöntää, että hänellekin tulee tilanteita, jolloin treeni ei maistu. 

-Tiukkojen treenikertojen jälkeen olen joskus halunnut purskahtaa itkuun ja luovuttaa. Yleensä valmentajani on puhunut minut siitä tilanteesta pois, ja olen voinut jatkaa, hän sanoo. 

Vonn on voittanut alppihiihdon kokonaiscupin yhteensä neljä kertaa. Hän nappasi myös Vancouverin olympialaisissa kultaa. 

Lue myös: Alppitähti Lindsey Vonn poseeraa alastomana - rekvisiittana pelkät sauvat

Lähde: Women´s Health

Kilpailut

Uusimmat