Kuva: Senja Rapila

Unelmavävyksi ristitty Elastinen rehellisenä: "Olen ollut aika hajalla"

22.04.2018 10:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksikin valittu räppäri myöntää, ettei ole täydellinen vävypoika.

Elastisen, 37, elämä muuttui kertaheitolla vuoden 2017 alussa, kun hänen pieni, aiemmin kahden hengen perheensä kasvoi yhdellä pienellä pojalla. Suurien elämänmuutosten myötä Elastinen kokee, että hänen pitää muuttua myös artistina. Kappaleiden aiheet eivät voi enää olla samanlaisia mitä aiemmin.

Vaikka hän haluaakin muuttaa tyyliään, ei hän yritä "kiillottaa harteilleen asetettua unelmavävyn viittaa".

- En halua missään nimessä ruveta kiillottamaan sitä mun harteille asetettua unelmavävyn viittaa, mitä ihmiset väittää että olen yrittänyt asettaa itselleni. Itse koen, että se on vain minulle lyöty se sellainen leima, hän toteaa.

- Olen ikään kuin kääntänyt uuden sivun, että olisin taas jotain muuta; jotain uutta ja isompaa artistina kuin mitä olen ennen ollut. Se totta kai tulee jo luonnostaan sen kautta, että minulla on elämässä tapahtunut niin valtavia muutoksia, ja että on ollut niin suuria tunteita.

Suomen positiivisimmaksi suomalaiseksikin vuonna 2013 valittu Elastinen kertoo, että käsittelee Supervoimii-kappaleellaan myös omia heikkouksiaan ja myöntää, ettei ole täydellinen vävypoika.

- Siitähän uusi Supervoimii-biisi on myös osoitus, että kyllä olen ollut aika hajalla ja aika huonoissakin asemissa itseni ja oman pääni sisällä, niin kuin varmaan kaikki muutkin artistit ja ihmiset. Se kappale on vain kertomus siitä, miten joku toinen ihminen osaa parantaa sut. Miten vaikutetaan toistemme elämään, se on valtava voima.

Millaisista asioista Elastinen on kiitollinen kumppanilleen? Mihin suuntaan hän aikoo suunnata seuraavaksi urallaan? Voit lukea Elastisen kokopitkän haastattelun täältä.

Lue myös: Kuvan tarina: Cheekin roisin imagon alta löytyy aito ja inhimillinen Jare Tiihonen

Lue myös: Elastinen julkaisi kuvan syntymäpäivänsä kunniaksi: "Saan ryppyjä hymyilemisestä, se sopii"

Kilpailut

Uusimmat