Selviytyjät-reissu vei kovakuntoisen Kim Heroldin voimat - ei pysty enää vetämään yhtään leukaa

05.06.2018 16:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kim Herold laihtui ohjelman kuvauksissa yhdeksän kiloa.

Muusikko ja mallin töitäkin tehnyt Kim Herold, 38, on juuri palannut Selviytyjät Suomi -sarjan kuvauksista Filippiineiltä. Mies ei voi sopimussyistä vielä paljastaa kovinkaan paljoa kuvausten sisällöstä, mutta reissu oli selvästi fyysisesti rankka. Kim Herold kertoo Radio Novan Illan Mikko Suursalmen haastattelussa laihtuneensa kuvausten aikana yhdeksän kiloa. Muutos syntyi miehen lähes yksinomaan lihasmassan vähenemisestä.

- En ole vieläkään oikein palautunut. Tänään yritin ensimmäistä kertaa mennä tekemään jotain fyysistä, niin en saanut edes yhtäkään leukaa. Mennään päivä kerrallaan, Herold sanoo.

Kim Herold kertoo, että monet ovat kysyneet häneltä, oliko kuvauksissa hauskaa. Tähän mies ei ole osannut vastata.

- En tiedä, oliko se hauskaa vai mitä se oli. Se selviää sitten kun katsoo sitä sarjaa. Veikkaan, että tästä kaudesta tulee todella makee, Herold luonnehtii.

Heroldin pitää nyt pystyä pitämään salaisuudet ohjelman tapahtumista kunnes ohjelma esitetään ensi vuoden keväällä. Utelijoista pahin on Heroldin mukaan oma äiti.

- Äitini on aivan mahdoton. Kun sanon, että älä kysy, niin hän vain jatkaa ja jatkaa, Herold sanoo.

Kim Herold on julkaissut pitkästä aikaa uutta englanninkielistä musiikkia. Mies julkaisi vuonna 2014 suomenkielisen albumin, mutta kokee englanniksi kirjoittamisen paljon helpommaksi. Uusi Blue Eyes Lemon Queen -kappale kertoo Heroldin mukaan kommunikaatiovaikeuksista naisten kanssa.

- Naiset voivat suuttua ja sitten he ovat viikon puhumatta sulle. Sitten jossain vaiheessa homma selviää ja olette riidelleet jostain ihan turhasta viikon. Kuitenkin sä rakastat sitä naista. Naiset, vaikka te olette vaikeita, te olette maailman paras keksintö, Herold sanoo.

Lue myös: Selviytyjät-voittaja Sampo Kaulasella erikoinen kotiinpaluu - Minttu-vaimo tivasi salaromansseista

Voice.fi ja Radio Nova kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat