Kuva: Getty Images

Tähtiparin suhde tiivistyy: Ariana Granden tuore tatuointi kunnianosoitus poikaystävän isälle

02.07.2018 20:15 - Elisa Jalasjoki

Pete Davidsonin isä menehtyi traagisesti syyskuun terrori-iskuissa vuonna 2001.

Poptähti Ariana Granden, 24, salamasuhde koomikkopoikaystävä Pete Davidsonin, 24, kanssa on saanut jälleen jatkoa. Uusimpien käänteiden mukaan Grande on nimittäin ottanut uuden tatuoinnin kunnioittaakseen Davidsonin edesmennyttä isää. 

Tarkkasilmäiset fanit huomasivat tatuoinnin Granden jalkapöydässä pariskunnan ollessa ostoksilla yhdessä. Simppeliltä vaikuttavan numerosarja-tatuoinnin taustalla on kuitenkin syvällisempi merkitys, sillä sen tarkoituksena on toimia kunnianosoituksena Davidsonin isälle, joka menehtyi New Yorkin WTC-torneihin kohdistuneessa terrori-iskussa syyskuussa 2001. 

Davidsonin isä, Scott Davidson, toimi palomiehenä terrori-iskuissa, ja hänen virkamerkkinsä numero oli 8418. Kyseinen numerosarja on nyt siis tatuoituna sekä Peten vasempaan käteen, että Granden jalkapöytään. 

Uutisoimme vastikään kaksikon ottaneen myös jo toistensa kunniaksi tatuoinnit, kihlautuneen sekä muuttaneen yhteen. Granden tuore tatuointitempaus kuitenkin todistaa entistä selvemmin pariskunnan olevan erittäin vakavissaan yhdessä. 

Lue myös: Kihlat ja tatuoinnit viikkojen sisään - Ariana Grande eteni taas salamasuhteessaan

Lähde: E! News, Marie Claire

Kilpailut

Uusimmat