Kuva: Getty Images

15 kiloa laihduttanut Khloé Kardashian paljasti nopean treeniniksinsä - tarvitset vain hyppynarun!

29.07.2018 10:15 - Emmi Moilanen

Kardashian hyppii hyppynarulla treeniensä alussa ja lopussa.

Uutisoimme aiemmin seurapiirikaunotar ja tosi-tv-tähti Khloé Kardashianin, 34, pudottaneen synnytyksen jälkeen painoaan lähes 15 kiloa. Kardashian synnytti esikoisensa, True Thompsonin, huhtikuussa. Nainen on palannut hiljalleen urheilun pariin, eikä ottanut turhia paineita raskauskilojen karistamisesta.

People-sivusto uutisoi, että nyt Kardashian iloitsee saaneensa treeneihinsä mukaan liikkeen, joka voi olla aluksi tuoreille äideille haasteellinen. Kyseessä on hyppynarulla hyppiminen.

”Minun on nyt mahdollista tehdä asioita, joita en ole voinut tehdä raskaaksi tulemisen jälkeen. Hyvin, hyvin jännittävää,” Kardashian kirjoitti omassa sovelluksessaan.

Seurapiirikaunotar paljastaa myös, että hänen valmentajansa oli laittanut naisen hyppäämään narua tuhat kertaa kahdeksassa minuutissa. Urakka suoritettiin treenin alussa ja lopussa.

”Ei ehkä kuulosta paljolta, mutta se on hemmetin rankkaa. Kun aloin jälleen treenata raskauden jälkeen, en saanut hypittyä aluksi edes minuuttia. Joten olen hyvin ylpeä.”

Kardashian on myös esitellyt ahkerasti treeniensä tuloksia sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Khloé Kardashian ei stressannut raskauskilojen karistamisesta – painoa pudonnut silti jo lähes 15 kiloa

Lue myös: Khloé Kardashian paljasti tyttärensä nimen Instagramissa - fanit pitävät erittäin kornina

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat