Kuva: Getty Images

Manageri avautui Justin Bieberin syöksykierteestä - Pelkäsi tähden kuolevan aineiden takia

14.09.2018 07:45 - Katariina Auvinen

Laulaja oli hyvin synkässä paikassa neljä vuotta sitten.

Lähipiiri on kertonut, että laulaja Justin Bieberin, 24, kihlattu Hailey Baldwin, 21, on muuttanut nuorta miestä todella paljon rauhallisempaan suuntaan. Hänen managerinsa Scooter Braun on erityisen iloinen muutoksesta, koska Braun pelkäsi omien sanojensa mukaan miehen kuolevan hetkenä minä hyvänsä. 

Erityisesti mies pelkäsi Bieberin hengen puolesta neljä vuotta sitten, kun laulajalla meni hieman liian lujaa. 

- Justin kertoi tuolloin, että hän halusi tehdä konserttikiertueen ja saada uutta musiikkia äkkiä ulos, mutta kielsin, koska hän ei olisi pystynyt siihen. Hän olisi luultavasti menettänyt henkensä, Braun arvelee Daily Mail -julkaisulle. 

Nykyisin Bieber seurustelee Hailey Baldwinin kanssa. (kuva: Getty Images)

Vuonna 2014 Bieber oli usein viranomaisten kanssa tekemisissä muun muassa vandalismista epäiltynä. Hänet myös pidätettiin, koska laulaja haistatteli poliisille ja käyttäytyi epäkunnioittavasti heitä kohtaan. 

Braun ei suoraan sano, että Bieber olisi käyttänyt huumausaineita tuohon aikaan, mutta manageri viittaa vahvasti niihin. 

- Olin aivan varma, että hän menee nukkumaan, kun hänellä on aivan liikaa aineita kehossaan, jonka jälkeen hän menettää henkensä, Braun kertoo. 

Manageri itse asiassa suositteli laulajalle, että tämä pitää taukoa musiikista ja sen teosta sekä keskittyy vain itseensä. Julkaisun mukaan Bieber ajautui varsinaiseen syöksykierteeseen sen jälkeen, kun tämä oli eronnut tyttöystävästään Selena Gomezista

Lue myös: Justin Bieber on muuttunut valtavasti parisuhteen myötä - fanit ja lähipiiri huomasivat asian

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat