40 vuotta täyttävä Ransu Karvakuono muistelee: 'Olin paikalla, kun Berliinin muuri murtui'

01.10.2018 17:15 - Emmi Moilanen

Radio Novan Iltapäivän juontajat Anssi Honkanen ja Niina Backman soittivat Ransulle onnittelupuhelun.

Suomalaisten sydämet valloittanut televisiohahmo, TV2-kanavan lastenohjelmista tuttu videonoutaja Ransu Karvakuono, juhlii tällä viikolla 40-vuotissyntymäpäiväänsä. Radio Novan Iltapäivän juontajat Anssi Honkanen ja Niina Backman soittivat onnittelupuhelun ja kysyivät, millä tavalla Ransu aikoo juhlistaa merkkipäivää.

Ransu paljastaa, ettei aio tehdä syntymäpäivästään suurta numeroa, eikä keski-ikäistyminen tunnu vaivaavan karvakuonon mieltä.

- En tiedä onko tämä keski-ikää vai mitä ikää tämä on. Ei meillä videonoutajilla ole vielä oikein selvillä, että kuinka vanhoja sitä on, Ransu kertoo Radio Novalle.

Oli paikalla Berliinin muurin murtuessa

Ransu kertoo, että elämän varrelle on mahtunut useita kohokohtia ja huippuhetkiä.

- On tullut matkan varrella tavattua kaikennäköisiä tärkeitä henkilöitä. On presidenttejä, valtiomiehiä, eduskunnan puhemiehiä, taiteilijoita ja kaikennäköisiä.

Ransun mukaan elämä on ollut mielenkiintoista ja pysynyt tapahtumarikkaana koko ajan. Eräs tapahtuma on kuitenkin painunut erityisenä muistona karvakuonon mieleen.

- Yksi semmoinen aika jännä juttu sattui vuonna 89 tuolla Berliinissä, ihan sattumalta olin siellä paikalla, kun Berliinin muuri murtui. Se on kyllä edelleenkin jäänyt mieleen aika mukavasti, koska se on sellainen historiallinen tärkeä tapahtuma… Ja sattumalta olin siellä paikalla, Ransu muistelee.

Voit kuunnella Radio Novan Iltapäivää maanantaista torstaihin kello 14-16.

Voice.fi ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Pienen pojan viesti Radio Novan studioon herkisti toimituksen: ”Ei yhdellekään lapselle tätä tunnetta"

Suosittelemme

Uusimmat