Kuva: Youtube

Disney-fanit huomio! Tulevasta Aladdin-elokuvasta julkaistiin ensimmäinen tiiseri, katso

14.10.2018 16:15 - Iiro Myllymäki

Aladdinin uusi versio nähdään valkokankailla ensi kesänä.

Monet rakastetut Disney-animaatiot ovat viime vuosina saaneet uudet, oikeilla näyttelijöillä kuvatut versiot. Muun muassa Tuhkimo, Viidakkokirja ja Kaunotar ja hirviö on nähty valkokankailla uusina versioina. Ensi kesänä luvassa on uusi Aladdin-leffa, josta on nyt annettu esimakua ensimmäisen teaser trailerin verran.

Tiiserin perusteella tulevasta elokuvasta löytyy monia elementtejä, joihin yleisö ihastui vuoden 1992 animaatiossa. Tiiserissä nähdään muun muassa Jafarin papukaijan Jagon lentoa, kuullaan Arabian yöt -kappaletta ja nähdään näyttävä Ihmeiden onkalo. Tiiserin lopussa nähdään myös itse Aladdin, jota elokuvassa näyttelee Mena Massoud.

Aladdinin uusi versio saa maailmanensi-iltansa 24.5. ensi vuonna. Lampun henkeä elokuvassa esittää Will Smith.

Tiiseri on saanut innostuneen vastaanoton Disney-fanien keskuudessa ainakin lukemien perusteella. Videota on katsottu YouTubessa muutaman päivän aikana jo 12 miljoonaa kertaa. Kommenttikentässä monet iloitsevat nostalgisen elokuvan paluusta, mutta kommenttien joukossa on myös kriittisiä ääniä muun muassa elokuvan roolituksesta. Elokuvassa prinsessa Jasminea näyttelee brittiläinen Naomi Scott, ja monet ovat kaivanneet rooliin oikeaa arabinaista.

Voit katsoa tiiserin alta.

Lue myös: Disneyn uuden Aladdin -elokuvan päänäyttelijä on todellinen komistus - katso kuvat

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat