Kuva: Senja Rapila

Kaija Koo radiojuontajan pestissä - juontaa Iskelmän top 20 -äänestyksen tuloslähetyksen

23.11.2018 12:35 - Reija Saarinen

Iskelmän kuuntelijat pääsivät laittamaan Kaijan biisit paremmuusjärjestykseen.

Mikä on Kaija Koon suosituin biisi? Se selviää huomenna, kun Iskelmän Kaija Koo Top 20-äänestys huipentuu. Lähetys kuunneltavissa Iskelmän taajuudella lauantaina 24. marraskuuta klo 16-18. Lähetyksen juontaa itse Kaija Koo, joka on luvannut kertoa tarinoita kappaleiden synnystä ja niiden matkasta kansan suosituimmiksi lauluiksi.

Äänestykseen on osallistunut lähes 4000 kuuntelijaa. Kaija hehkuttaa äänestäjiä ja kertoo olevansa todella iloinen listan tuloksesta ja sen monipuolisuudesta.

- Mä on niin ylpeä tästä listasta. On Nää yöt ei anna armoa, Niin kaunis on hiljaisuus ja Kylmä ilman sua ja sitten Kaunis Rietas Onnellinen. Tää on kova. Mikään ei sulje toistaan pois, meiltä löytyy erilaisia lauluja ja nyt ne ovat samassa paketissa - ja se on elämä!, Kaija riemuitsee.

Kaikki edellä mainitut kappaleet löytyvät listalta, mutta sijoitus selviää vasta lauantaina.

Iskelmän ohjelmajohtaja Ari Ojalan mukaan äänestystulos kertoo selkeää sanomaa siitä, että Kaija Koo on kiistämättä Suomen kovimpia artisteja.

- Kajia on ollut supersuosittu jo 25 vuotta ja silti voidaan sanoa, että hän on tällä hetkellä suositumpi kuin koskaan. Mieletön ura, mieletön määrä kansan rakastamia hittejä, kaksi loppuunmyytyä Hartwall Areenaa ja mahtava määrä ääniä kuuntelijoiltamme. Kaijaa rakastaa todellakin koko kansa! Lauantain tuloslähetyksessä on luvassa mielettömiä tarinoita biisien takaa, Ojala hehkuttaa.

Kaija Koo Top20 -tuloslähetys Iskelmässä la 24.11. klo 16-18 ja uusintana su 25.11. klo 19-21.

Kaija Koo on palkittu kahdesti vuoden naisartisti -palkinnolla Iskelmä Gaalassa (2014 ja 2017).

Lue myös: Kaija Koo, 55, uransa päättämisestä - "Todennäköistä, että viimeinen keikka ei ole hirveän kaukana"

Kilpailut

Uusimmat