Kuva: AOP

Prinsessa Beatricen puolisoehdokkaan menneisyys puhuttaa - ravistelee hovin sääntöjä

13.03.2019 14:15 - Katariina Auvinen

Pari edusti ensimmäistä kertaa yhdessä.

Britannian hovissa vietettiin rakkaudentäyteinen vuosi, kun viime vuonna toisilleen sanoivat tahdon niin Prinssi Harry ja Meghan Markle kuin prinsessa Eugenie sekä hänen puolisonsa Jack Brooksbank

Nyt Eugenien sisar, prinsessa Beatrice, 30, on löytänyt rinnalleen rakkaan. Suhde on mitä ilmeisimmin vakavalla pohjalla, koska pari kuvattiin ensimmäistä kertaa virallisesti yhdessä tällä viikolla. 

Prinsessa saapui puolisonsa Edoardo Mapelli Mozzin kanssa taidegalleriassa pidettävään hyväntekeväisyystapahtumaan. Pari on aloittanut seurustelusuhteensa viime syyskuussa, mutta nyt he ovat saaneet luvan edustaa virallisesti yhdessä. 

Mozzi on italialainen bisnesmies, jonka Beatrice tapasi parin yhteisten ystävien kautta. Meghan Markle järisytti jo brittihovin tiukkoja sääntöjä, koska hän on amerikkalainen näyttelijä ja ollut ennen naimisissa. Vielä muutama vuosikymmen sitten olisi ollut ennenkuulumatonta, että prinssi naisi puolison, joka olisi ollut ennen avioliitossa. 

Myös Mozzilla on brittihovin sääntöihin peilaten suhteellisen vilkas menneisyys taustallaan. Hän on ollut aiemmin kihloissa ja hänellä on suhteesta yksi lapsi. Asia ei ole miellyttänyt kaikkia, koska joissain keskustelupalstoilla on käyty kiivasta keskustelua siitä, kuinka sopivaa parin seurustelu on. 

Mitä ilmeisimmin kuningatar on antanut siunauksensa asialle, koska pari on saanut esiintyä yhdessä. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Prinsessa Eugenie rikkoi tiukkaa perinnettä häissään - erikoinen illallismekko kiinnitti huomion

Lue myös: Herttuatar Meghanin upea raskauslook toi monille mieleen prinsessa Dianan tyylin - katso ja vertaa

Lähde: Mirror 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat