Kuva: Emmi Moilanen

Suomalaisräppäri suututti uskonnolliset piirit sinkun kansikuvalla: "Olen saanut tappouhkauksia"

05.04.2019 17:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Spektin kappale Pitkä perjantai julkaistiin viime viikolla.

Räppäri Spekti, 39, julkaisi viime perjantaina 5. huhtikuuta uuden kappaleen, joka kantaa nimeä Pitkä perjantai. Muun muassa Instagramissa mies markkinoi biisiä kuvalla, joka on saanut ristiriitaisen vastaanoton.

Kuvassa nähdään Jeesuksen näköinen mies, jolla on molemmissa käsissään viinipullot. Asento on sen sijaan sellainen, että näyttää siltä, kuin mies roikkuisi ristillä.

Kyseinen kuva onkin saanut osakseen myös runsaasti kritiikkiä, joka on johtanut myös siihen, että pahimmillaan Spekti kertoo saaneensa tappouhkauksia uskonnollisista piireistä.

- Tappouhkausten muodossa on tällä kertaa lähestytty. On tullut muutama aika graafinen kuvaus siitä, että miten he minut sinne ristille itse naulaisivat, mies kertoo Kissin Jani Jääskeläisen ja Jenni Haapalan haastattelussa.

Miehen mukaan hän on kuitenkin antanut kommenttien olla omassa arvossaan.

- Jos jokaisen uhkauksen ottaisi tosissaan, niin ei ehtisi muuta kuin selvitellä niitä. Toivotaan, että jää pelkästään uhkauksen tasolle. En ole vastannut mitään. Olen sitä mieltä, että jos heidän kanssaan lähtee väittelemään, niin siinä on aika vähän voitettavaa.

Spekti myös kertoo tiedostavansa sen tosi asian, että jos haluaa herättää tunteita, saattaa sillä olla myös kääntöpuolensa.

- Onhan se selvää, että jos haluaa herättää tunteita, niin saattaa nostattaa myös sellaisia tunteita, joita ei ollut tarkoitus herättää. En halua kuitenkaan haluaisi lähteä liikaa itseäni sensuroimaan, hän päättää.

Kuvan kannesta pääset katsomaan alta.

Lue myös: Suomalaisräppäri pukeutui naiseksi - katso hilpeä kuva

Lue myös: Spekti: Koen, että tässä ammatissa pitäisi olla enemmän narsisti

Voice.fi ja Kiss ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat