Kuva: AOP

Miley Cyrusilla härskeimmät fanituotteet? Nettisivuilta voi ostaa kondomeja

03.06.2019 13:15 - Iiro Myllymäki

Miley-kondomi tulee ostajalleen kalliiksi.

Miley Cyrus, 26, on julkaissut juuri uutta musiikkia kuuden kappaleen mittaisen EP:n verran. She Is Coming -nimisellä julkaisulla Miley Cyrus palaa lähemmäs railakasta ja häpeämättömän seksuaalista linjaansa, joka nosti hänet otsikoihin reilut viisi vuotta sitten. Poissa on edellisen albumin kantrihenkinen seesteisyys.

Cyrusin uusi linja näkyy myös hänen virallisissa fanituotteissaan. Naisen nettisivuille on tullut myyntiin muun muassa kondomi, jonka kääreessä lukee ”She Is Coming” ja sen perässä tekaistu puhelinnumero. Kondomille tulee hintaa peräti 17,90 euroa, sillä sen mukana tulee EP:n digitaalinen lataus.

(kuva: Miley Cyrusin verkkokauppa)

Muutkin uudet fanituotteet ovat huomiota herättäviä. Yhden paidan tekstissä esimerkiksi julistetaan, että ”puhelinseksi on turvaseksiä”.

Miley Cyrusin uusi musiikki ei ole kuitenkaan pelkkää seksillä leikittelyä. EP:ltä löytyvällä The Most -kappaleella Cyrusin voi tulkita laulavan romanttisesti aviomiehestään Liam Hemsworthista, 29. Cyrus on ylistänyt miestään myös muun muassa Instagramissa. Pääset lukemaan aiheesta lisää tästä jutusta.

Miley Cyrusin uusi musiikki antaa suomalaisillekin ylpeyden aihetta. Laulaja Alma, 23, on nimittäin ollut kirjoittamassa kahta She Is Coming -EP:n biisiä. Alma vihjasi yhteistyöstä jo vuosi sitten sosiaalisen median yhteiskuvalla.

Lue myös: Fanit villiintyivät laulaja Alman tuoreimmasta kuvasta - megajulkkis teki tatuoinnin naiselle

Lue myös: Miley Cyrus keikistelee alusvaatteissa - fanit ylistävät seksikkäitä kuvia

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat