Kuva: Milena Raappana

Pikku G paljastaa, mitä tekisi unelmatreffeillään - vastaus yllättää

06.06.2019 16:15 - Milena Raappana

Pikku G myöntää olevansa romantikko.

Pikku G:n eli Henri Vähäkainun, 32, uusi albumi Kilometrit käsittelee laajalla skaalalla eri tunteita muun muassa myös rakkautta. Hän myöntää olevansa romantikko.

- Kyllä varmaan jollain tavalla olen. Olen jutellut monien muiden luovien ihmisten kanssa ja moni, itseni mukaan lukien, on herkkiä sielultansa ja luonteeltansa ja tuntee todella vahvasti eri fiiliksiä. Esimerkiksi rakkauteen ja epäonnistumiseen liittyvät asiat tuntee isosti ja syvästi.

Rap-artisti sanoo, että on käsitellyt tuntemuksiaan uutta albumia tehdessään.

- Olen jutellut paljon tuottajien kanssa, mistä asioista haluan puhua. Biisien tekeminen on ollut vähän kuin terapiasessioita, joissa olen päässyt purkamaan koettuja juttuja ja tunteita.

Mutta mitä mies tekisi unelmatreffeillään? Lyhyen pohdinnan jälkeen hän vastaa:

- Parasta tällä hetkellä keikkojen lisäksi on se, että voi vain chillata eikä tarvitse koko ajan olla tekemässä jotain. Ehkä tässä elämäntilanteessa unelmatreffeilläni olisin jossain, missä ei olisi ketään muita ihmisiä häiritsemässä ja voisi vain rentoutua ja tutustua rauhassa.

Mies muutenkin arvostaa omaa aikaansa ja viihtyy myös omissa oloissaan.

- Olen enemmän introvertti kuin ekstrovertti. En nauti sosiaalisista tilanteista varsinkaan, jos kissanristijäisissä täytyy useaan otteeseen selittää omat kuulumiset läpi. Rentoudun ihan vain olemalla yksin kotona, nukkumalla pitkään ja katsomalla Netflixiä.

Esiintymistilanteet ovat kuitenkin asia erikseen. Henri sanoo, että nauttii suuresti keikkojen jälkeen fanien kanssa juttelusta ja yhteiskuvien ottamisesta.

- Niillä tilanteilla on jonkilainen tarkoitus ja konteksti, mies täsmentää.

Lue myös: Pikku G sai festarikansan riehaantumaan - katso kuvia nostalgiselta keikalta

Lue myös: Keikkamatkan kommellus sai Pikku G:n lähes paniikkiin – unohtui huoltoaseman hyllyjen väliin!

Kilpailut

Uusimmat