Kuva: Mikko Räsänen

Roope Salminen jakoi suutelukuvan: "Kenellekään ei kuulu pätkän vertaa kenen kanssa rakkautesi jaat"

25.06.2019 17:50 - Henna Koste

Roope Salminen pussaa Olli Äkräksen kanssa tuoreimmassa Instagram-otoksessaan. Miehellä on myös painavaa asiaa.

Viihteen monitoimimies Roope Salminen, 29, ottaa sosiaalisessa mediassa usein kantaa asioihin, jotka hän kokee tärkeiksi. Miehellä on myöskin sanansa sanottavana pride-viikolla. Salminen julkaisi tiistaina iltapäivällä kiihkeän suutelukuvan Instagram-tilillään. Kuvan toinen osapuoli on muusikko Olli Äkräs

"Niin kauan, kun et satuta ketään muuta, kenellekään ei kuulu pätkän vertaa kenen kanssa rakkautesi jaat", Salminen aloittaa. 

"Haluan myös näin priden aikoihin sanoa ääneen, että mun mielestä seksuaalivähemmistöihin kuuluviin artisteihin tai muihin julkisuuden henkilöihin (esimerkiksi urheilijoihin) kohdistuu välillä aivan vitun typeriä paineita. En väitä ymmärtäväni tarpeeksi tästä aiheesta ollakseni minkään tason ekspertti, mun omasta mielestä vaan ei ole ok vaatia ketään tulemaan esimerkiksi julkisuudessa kaapista ulos ollakseen hieno esimerkki tai majakka", hän jatkaa.

Salminen muistuttaa, että kukaan ihminen ei ole vain yksi asia, eikä kukaan edusta vain yhtä asiaa tai ole velvollinen kantamaan yhden asian lippua.

"Ehdotan, että annetaan kaikki toisillemme tilaa, ymmärrystä ja rakkautta ja ollaan kautta linjan vähemmän uteliaita asioiden suhteen, jotka ei määritä meitä", Salminen korostaa.

Vain parissa kymmenessä minuutissa kuva on saanut tuhansia tykkäyksiä ja lukuisia kommentteja.  Katso koko päivitys alta.

View this post on Instagram

niin kauan ku et satuta ketään muuta kenellekään ei kuulu pätkän vertaa kenen kanssa rakkautes jaat. tai toki sit jos joku aikuinen, suostumuksensa antava henkilö tykkää siitä että sitä satutetaan ni yhdessä sovituilla säännöillä ja turvallisessa ympäristössä sekään ei oo ongelma. love is love, motherfuckers. haluun myös näin priden aikoihin sanoo ääneen, että mun mielestä seksuaalivähemmistöihin kuuluviin artisteihin tai muihin julkisuuden henkilöihin (esim. urheilijoihin) kohdistuu välillä aivan vitun typeriä paineita. en väitä ymmärtäväni tarpeeks tästä aiheesta ollakseni minkään tason ekspertti, mun omasta mielestä vaan ei oo ok vaatia ketään tulemaan esimerkiks julkisuudessa kaapista ulos ollakseen hieno esimerkki tai majakka. esikuvat ja representaatio on helvetin tärkeitä asioita ja oon vilpittömän iloinen jokasesta ihanasta olennosta joka on siinä vaiheessa elämäänsä että haluu avata myös julkisuudessa seksuaalista suuntaumustaan ja osottaa että siinä ei oo mitään hävettävää. mutta me ei myöskään voida tietää missä vaiheessa eri ihmiset on ja julkisessa ammatissakin olevalla ihmisellä on oikeus valita vapaasti ne asiat jotka haluu avata ja jotka haluu pitää itellään. kukaan ihminen ei myöskään oo vaan yks asia, kukaan ei edusta vaan yhtä asiaa tai oo vaan yhden asian sankari ja velvollinen kantamaan yhen asian lippua. ehdotan, että annetaan kaikki toisillemme tilaa, ymmärrystä ja rakkautta ja ollaan kautta linjan vähemmän uteliaita asioiden suhteen jotka ei määritä meitä. #pride

A post shared by Roope Salminen (@roopesalminen) on

Lue myös: 9-vuotias lapsi piirsi Roope Salmisen - tähti jakoi kuvan lähes 100 000 seuraajalleen!

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat