Kuva: AOP

Vanessa Hudgens poseeraa antaumuksella vessaselfieissä – käytti tilaisuuden häpeilemättä hyväkseen

16.08.2019 16:15 - Emmi Moilanen

Disneyn High School Musical -elokuvista tunnetuksi tullut näyttelijä julkaisi useita samankaltaisia selfieitä Instagram-tilillään.

Uutisoimme aiemmin näyttelijä Vanessa Hudgensin, 30, kesäisten bikinikuvien olleen fanien mieleen ja naista verrattiinkin merenneitoihin. Pääset lukemaan artikkelin ja katsomaan kuvat tästä.

Nyt näyttelijä paljastaa Instagramissa seuraajilleen, mitä tapahtuu, kun hän löytää täydellisen peilin kuvien ottamista varten. Tuoreissa otoksissa Hudgens nimittäin poseeraa peilin edessä, lähes samankaltaisissa asennoissa.

”Kun löydät itsesi jahdilta ja vessa on pelkkää peiliä, otat häpeilemättömän vessaselfiehetken, lol,” Hudgens kirjoittaa kuvatekstissä.

Ylleen näyttelijä on valinnut trendikkään kukkamekon, jonka epäsymmetrinen helma paljastaa naisen paljaat varpaat. Hudgensin tyyli antaa viitteitä myös siitä, että 2000-luvun alun trendit ovat tulossa kovaa vauhtia takaisin, sillä naisen olalla keikkuu pikkuruinen käsilaukku.

Voit katsoa Hudgensin julkaisemat Instagram-kuvat alta.

Näyttelijän selfie-hetki ei ole jäänyt faneilta huomaamatta, vaan kommenttikenttä on täyttynyt sydämistä sekä kehuvista viesteistä.

”Kun sinulla ei ole yhtään huonoa poseerausta.”

”Mikä kaunotar olet, en kestä.”

”Lempparini.”

”Vanessa olet kaunotar.”

Lue myös: Näyttelijä Vanessa Hudgens paljasti tiimalasivartalonsa salaisuuden - välttää voimaharjoittelua

Lue myös: Kesän trendikkäin luomiväri ihastuttaa somessa - kokeilisitko itse räväkkää lookia?

Lue myös: Uusi poseeraustrendi villitsee Instagramissa - oletko jo ottanut osaa?

Kilpailut

Uusimmat