Kuva: AOP

Tyrmäävä somekaunotar juhli VMA-gaalassa - punaiselle matolle saapumisessa erikoinen yksityiskohta

27.08.2019 17:30 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Australialainen Tammy Hembrow saapui punaiselle matolle nimikyltin kanssa.

Monet superjulkkikset kokoontuivat tiistaina järjestettyyn VMA-gaalaan, jossa MTV-kanava palkitsi viimeisimmän vuoden parhaita musiikkivideoita ja artisteja. Popmaailman suurten nimien lisäksi tilaisuuteen osallistui myös sosiaalisen median vaikuttajia, jotka eivät suurelle yleisölle ole samassa tunnettuusluokassa poppareiden kanssa. Yksi näistä ”influenssereista” oli australialainen Tammy Hembrow, joka Insider-sivuston mukaan raportoi tilaisuudesta MTV Australialle.

(kuva: AOP)

Hembrow on fitnesskaunotar, jolla on Instagramissa yli yhdeksän miljoonaa seuraajaa, mutta naisen tunnistettavuuteen ei luotettu VMA-gaalan punaisella matolla. Nainen on jakanut sosiaalisessa mediassa videon itsestään astumassa punaiselle matolle. Videolta nähdään, että naisen vieressä seisoi avustaja, joka näytti valokuvaajajoukolle naisen nimen ja kotimaan paperilapusta. Asiasta raportoi muun muassa Insider-sivusto.

Jos naisen päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Insider kirjoittaa, että kyseisenlaisten nimikylttien käyttäminen punaisen maton tilaisuuksissa ei ole mitenkään tavatonta. Sosiaalisen median vaikuttajien kasvattaessa suosiotaan heitä nähdään myös punaisen maton tilaisuuksissa yhä enemmän, mutta perinteisen median edustajien ei ehkä oleteta tunnistavan näitä kasvoja samalla tavalla kuin poptähtiä ja näyttelijöitä. Tällöin nimikyltit ovat paikallaan.

Tammy Hembrow oli valinnut tilaisuuteen rohkean mekon, joka jätti suuren kaistaleen naisen keskivartaloa näkyville. Sosiaalisen median kommenteissa asua on verrattu Kardashianin siskosten tyyliin, ja voisi hyvin kuvitellakin, että esimerkiksi Kim Kardashian voisi näyttäytyä vastaavanlaisessa asussa.

Lue myös: Viettelevän tyylikäs - Miley Cyruksen lookista kelpaa ottaa mallia

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat