Kuva: AOP

Heidi Klum nosti juhlatyylissään rinnat pääosaan - katso kuvat säkenöivästä tyylistä

23.09.2019 21:15 - Iiro Myllymäki

Heidi Klum säväytti Emmy-gaalan jatkojuhlissa.

Eilen viihdemaailman katseet kääntyivät Los Angelesiin, jossa vietettiin televisioalan merkittävintä palkintogaalaa Emmy Awardsia. Ilta ei suinkaan monella päättynyt gaalan päättymiseen, vaan monet julkkikset jatkoivat vielä jatkojuhlille. Yksi näistä oli huippumalli ja tv-persoona Heidi Klum, 46, joka suuntasi HBO-kanavan järjestämiin juhliin.

Heidi Klumin jatkojuhlalook oli rohkea ja katseita kääntävä. Naisen ihonmyötäinen paljettimekko nosti erityisesti rinnat huomion keskipisteeseen. Heidi Klum saapui juhliin yhdessä aviomiehensä Tom Kaulitzin, 30, kanssa. Kirjoitimme aiemmin, että pariskunta meni salaa naimisiin helmikuussa.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Heidi Klum on televisiomaailmassa tuttu Muodin huipulle -sarjan vetäjänä. Nainen nähtiin sarjassa peräti 16 tuotantokauden ajan, mutta nyt hän on jättäytynyt ohjelmasta pois. Klum ei kuitenkaan jättänyt televisioviihdettä kokonaan taakseen, sillä hän aikoo luotsata uutta ohjelmaa Amazon Prime Video -palvelussa. People-lehdelle kerrotaan, että uusi ohjelma keskittyy sekin muotiin ja ohjelmassa on mukana niin ikään Muodin huipulle -ohjelmasta tutuksi tullut Tim Gunn.

Lue myös: Huippumalli Heidi Klum julkaisi videon alusvaatteisillaan - nakuilulle erikoinen syy

Lue myös: Seksikäs Heidi Klum valmistautuu halloweeniin - keikistelee pelkissä alusvaatteissa

Lähteet: Daily Mail, Good Housekeeping

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat