Kuva: Yle TV2

Tänään tv:ssä: Antti Luusuaniemi vaivattomissa seksikohtauksissa - "Ei tarvinnut näytellä yhtään"

23.10.2019 07:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kuudes kerta -elokuva kertoo kahdesta seksiaddiktista.

Tänään televisiossa nähdään Maarit Lallin ohjaama elokuva Kuudes kerta. Vuonna 2017 ensi-iltaan tulleessa elokuvassa pääosissa nähdään Pihla Viitala ja Antti Luusuaniemi. Kaksikko esittää leffassa seksiaddikteja.

Luusuaniemi on kertonut Voice.fi:n haastattelussa, että Kuudes kerta -elokuvan rooli seksiaddiktiosta kärsivänä kiinteistönvälittäjä Rickyna oli hänen uransa haastavin rooli näytellä. Rooli vaati taustatyötä.

-  Kävin tapaamassa muun muassa seksuaaliterapeutti Ana Ervastia. Sitten yritin miettiä, että millainen tämä seksiaddiktiosta kärsivä ihminen voisi olla. Haastavinta oli ehkä ymmärtää se, että mikä sellaisen miehen mielenmaisema on, jolle tärkeintä on perhe ja silti hän panee kaikkea mikä liikkuu. Todella ristiriitainen hahmo, siksi se onkin mielenkiintoinen, Luusuaniemi kertoi.

Koska elokuva kertoo seksiaddikteista, siihen sisältyy luonnollisesti seksikohtauksia. Antti Luusuaniemen ja Pihla Viitalan väliset kohtaukset olivat miehen mielestä helppoja tehdä.

- Seksikohtauksiin pätee se, että mitä vähemmän niissä näyttelee, sitä uskottavammalta se näyttää. Luojan kiitos minulla oli vastanäyttelijänä Pihla Viitala, niin minun ei tarvinnut näytellä yhtään, Luusuaniemi totesi naureskellen Voice.fi:lle.

Voit katsoa Kuudes kerta -elokuvan trailerin alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Kuudes kerta
21.00
Yle TV2

Lue myös: Seksiaddiktia näyttelevä Antti Luusuaniemi: "Haastavin rooli, jonka olen tehnyt"

Lue myös: Antti Luusuaniemi Anna-lehdessä: "Yritin olla teatterikouluaikoina naistenmies"

Kilpailut

Uusimmat