Kuva: MTV3

Tänään tv:ssä: Kiti Kokkonen paljastaa, mitä karuja lieveilmiöitä Tanhupallolla oli: "Ahdistuin"

16.01.2020 07:15 - Henna Koste

Putous-ohjelman tuoma suosio näyttäytyi Kiti Kokkoselle monella tapaa, eikä aina positiivisesti. Se näkyi sairaalakäynneillä, puolituttujen yhteydenotoissa ja jopa virpojien määrässä.

Näyttelijä-kirjailija Kiti Kokkonen, 45, on näytellyt lapsesta asti. Monipuolisen uran tehnyt Kokkonen tuli nuorempienkin katsojien tietoisuuteen viimeistään vuonna 2018, kun hänet nähtiin Putous-ohjelman tähtikaartissa. Kokkosen Tanhupallo-hahmo sulatti monien sydämet ja voitti sketsihahmokilpailun. 

Illan Villa Hintikka -jaksossa Kokkonen saapuu Marja Hintikan vieraaksi yhdessä Sami Sykön ja Ina Mikkolan kanssa. Kokkonen kertoo, että hän oli iloinen Tanhupallon menestyksestä, sillä hänkin piti hahmoa onnistuneena. 

- Siinä oli paljon muita lieveilmiöitä: ihmiset tunnistaa ja näin. Se oli aikamoinen shokki. Ahdistuin kyllä vähän, jos olen rehellinen vähän yli puoleksi vuodeksi. Ihan kuin se olisi ollut yhtäkkiä suurin meriittini elämässä tai uralla. Minulle kaikki työni ovat olleet tosi tärkeitä ja hienoja. Se häiritsi siinä, Kokkonen perustelee.

Myös puolitutut ottivat Kokkoseen yhteyttä suosion myötä. 

- Olin yhtäkkiä tosi kiinnostava. Puoli vuotta sittenkin olisimme voineet mennä kahville, mutta nyt on hirveä kiire mennä, Kokkonen toteaa.

Hän painottaa, ettei halua kuulostaa kiittämättömältä. Kokkonen muistaa myös sen, kun pääsiäisenä heidän oven takanaan oli 50 virpojaa, kun aiempina vuosina oli ollut maksimissaan pari. 

Jaksossa kuulet myös, millaiseen ikävään tilanteeseen näyttelijä törmäsi käydessään sairaalassa.

Kokkonen voitti Tanhupallo-hahmollaan Putouksen hamokilpailun vuonna 2018. Myöhemmin on julkaistu myös Tanhupallo-kirjoja. (kuva: AOP)

Villa Hintikka

21.00

MTV3

Lue myös: Putous-tähti teki hulvattoman havainnoin tyylistään - fanit: "Olet niin kaunis juuri noin"

Kilpailut

Uusimmat