Kuva: AOP

Tänään tv:ssä: Pippa Laukka tylyttää bloggaajan alkoholinkulutusta: "Ylittää suurkulutuksen rajat"

29.01.2020 07:15 - Milena Raappana

Matkabloggaaja Veera Biancan elämään viinilasilliset tulevat salakavalasti muun muassa pr-tapahtumien ja sosiaalisten tilanteiden kautta.

Olet mitä syöt -ohjelmassa lääkäri Pippa Laukka suuntaa matkabloggaaja Veera Biancan luokse. Kiireinen ja matkustelun täyteinen elämä on tuonut Veeran elämään epäsäännöllisen syömisen ja pr-tilaisuuksien tarjoamat herkut ja viinit. 

Omaa nimeään kantavaa blogia kirjoittavalle sometähdelle terveellinen ruoka ei tuota huonovointisuutta, mutta hänellä on ruokaan Pipan mukaan "aika ehdoton syömishäiriötyyppinen ajattelu".

- Olen joskus ollut täysin vegaaniruokavaliolla ja sitten vetänyt kuusi donitsia, Veera kuvailee. 

Veeran ruokavaliota kuvastava pöytä järkyttää häntä, mutta suurimpana shokkina tulee viinin määrä. Pippa kärrää bloggaajan eteen kärryn, jossa on 12 pulloa viiniä. Sen verran Veera juo kuukaudessa alkoholia. Hänen viinin juontinsa liittyy usein sosiaalisiin tapahtumiin, joissa hänen tuttavapiirinsä perustelee lasillisia "spesiaalilla tilanteella". 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

- Moni aina sanoo, että tämä on special occasion, Veera sanoo. 

- Hei tämä elämä on special occasion. Tämä on sinun elämäsi. Tämä ei ole sinun kaverisi elämä. Sinä et tuota kenellekään pettymystä siinä, jos sanot, että sori en nyt ota, Pippa sanoo painokkaasit. 

Alkujärkytys kuitenkin toimii osana motivaatiota elämäntapojen parantamisessa, ja terveellisen ruokavalion noudattaminen tuntuu olevan bloggaajalle helppoa. Uskaltaapa hän jopa kohdata pelkonsa, joka kumpusi parikymppisenä tapahtuneesta ratsastusonnettomuudesta. 

- Se oli jotenkin todella epätodellista, että voiko oikeasti kahdeksassa viikossa muuttaa elämän niin radikaalisti, Veera kuvailee tuntemuksiaan elämäntaparemontistaan. 

Olet mitä syöt

20:00

MTV3 

Lue myös: Tuntematon nainen kommentoi Esko Eerikäisen ulkonäköä tylysti - jätti miehen täysin sanattomaksi

Kilpailut

Uusimmat