Kuva: AOP

Jennifer Aniston avautui "turvattomasta" lapsuudestaan - kiittää silti vanhempiaan

12.02.2020 10:45 - Iiro Myllymäki

Jennifer Anistonin mielestä vaikea lapsuus on muokannut hänestä paremman ihmisen.

Näyttelijätähti Jennifer Aniston, 51, on antanut rehellisen haastattelun kollegalleen Sandra Bullockille Interview-lehdessä. Haastattelussa Aniston avautuu muun muassa vaikeasta lapsuudestaan ja siitä, miten se on vaikuttanut hänen myöhempään elämäänsä.

Bullock kysyy Anistonilta, miten tämä on oppinut käsittelemään elämän vastoinkäymisiä.

- Uskon, että se tulee siitä, että kasvoin kodissa, joka tuntui turvattomalta ja epävakaalta. Katsoin, miten aikuiset olivat ilkeitä toisilleen. Todistin sellaista käytöstä, joka sai minut ajattelemaan, että en itse halua tehdä noin tai olla tuollainen. En halua kokea tätä tunnetta, jota koen sisälläni. En halua, että kukaan minut kohtaava joutuu kokemaan tätä tunnetta, Aniston sanoo.

Anistonin vanhemmat Nancy Dow ja John Aniston erosivat, kun hän oli yhdeksänvuotias.

- Voin varmaankin kiittää vanhempiani, Aniston jatkaa.

Jennifer Aniston on kertonut, että hänellä oli etääntyneet välit äitiinsä aina tämän kuolemaan saakka. Anistonin äiti menehtyi vuonna 2016. Anistonin äiti oli ammatiltaan malli, ja Anistonin mielestä hän ei koskaan onnistunut vastaamaan äitinsä toiveisiin tämän haluamasta ”mallitytöstä”.

- Halusin vain pienenä tyttönä saada äidiltäni rakkautta, mutta hänellä oli liian kiire asioiden kanssa, joilla ei todellisuudessa ole hirveästi väliä, Aniston on kertonut.

Lue myös: Some sekosi Jennifer Anistonin ja Brad Pittin yhteiskuvasta: "Sydämeni sulaa"

Lue myös: Jennifer Anistonin, 50, tyrmäävä gaalalook käänsi katseita - leninki istui naiselle täydellisesti

Lähteet: Metro.co.uk, Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat