Kuva: Emmi Moilanen

Elastisen kahden lapsen syntymissä hauska yhteensattuma - "Kahdesti olen jättänyt gaalan väliin"

21.02.2020 17:48 - Iiro Myllymäki

Elastisen molemmat lapset ovat syntyneet samalla, kun on juhlittu Iskelmä Gaalaa.

Suosikkiartisti Elastinen nähdään perjantai-illan Iskelmä Gaalassa sekä esiintyjänä että ehdokkaana. Miehellä on mielenkiintoinen historia kyseisen gaalan kanssa, sillä kahtena kertana hän on joutunut jättämään gaalan väliin perheenlisäyksen vuoksi.

- Kahdesti olen jättänyt gaalan väliin, kun olen ollut synnytyssairaalassa. Onhan se etukäteen tiedetty, että se vaara leijuu ilmassa, mutta en tiedä, miten se täällä gaalassa on kommunikoitu. En tiedä, onko yleisölle sanottu, miksi en esiinny, Elastinen kertoo Voice.fi:lle gaalaillan aluksi.

Nämä kaksi kertaa ovat olleet vuosina 2017 ja 2019. Elastisen ja Riina-vaimon lasten syntymäpäiviä juhlittiin juuri samassa juhlassa.

- Tosi hienosti meni juhlat. Oli kova meininki. Lasten bileet ovat parhaita, Elastinen sanoo.

Elastinen kertoo, että isyys on ollut todella kasvattava kokemus. Yksi erityisen suuri haaste isyydessä on ollut yöunien vähäisyys.

- Unet ovat tietysti olleet kortilla. Se on ainoa vauvavuosien todellinen miina, Elastinen sanoo.

Aikomuksena mennä laulutunneille

Elastinen esittää Iskelmä Gaalassa ensiesityksenä uuden kappaleensa Epäröimättä hetkeekään, jossa mukana on myös Jenni Vartiainen. Yhdysvalloissa asuvaa Vartiaista ei gaalalavalla nähdä, ja illan esitys on pitkälti sooloesitys.

- Taustanauhassa taitaa olla pikkaisen Jennin ääntä. Toivottavasti tulee vielä se päivä, kun pääsemme tämän livenä yhdessä esittämään, Elastinen sanoo.

Mies ei enää ainoastaan räppää kappaleillaan, vaan esimerkiksi Epäröimättä hetkeekään -kappaleessa hän myös laulaa kertosäkeessä. Falsettiin menevä laulumelodia ei ole mikään helpoin laulettava. Elastinen kuitenkin kertoo, ettei ole ottanut laulutunteja.

- En ole oikein kerennyt. Se on kuitenkin bucket listillä. Tosi paljon laulamisessa kehittyy, kun vaan rohkeasti laulaa keikoilla ja studiossa. Sillä tavalla oma ääni löytyy. Junnumpana harrastin ja harjoittelin laulua paljon.

Elastinen on Iskelmä Gaalassa ehdolla kolmessa eri kategoriassa.

Lue myös: Lauri Tähkä paljastaa fanit hämmentäneen Elastinen-päivityksen taustat: "Tämä on läppä"

Lue myös: Elastisen uusi biisi yllätti itse artistin: "Olenko se todella minä, joka laulaa tuossa?"

Voice.fi, Iskelmä ja Radio Nova kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat