Kuva: AOP

52-vuotias Jaakko Saariluoma Me Naisille: "En haluaisi joutua uudestaan ruuhkavuosien läpi"

11.03.2020 15:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Saariluoma kiertää keväällä ahkerasti Suomea.

Mediapersoona Jaakko Saariluoma, 52, työskentelee muun muassa näyttelijänä, stand up -koomikkona sekä juontajana.

Viihdemaailmasta tuttu mies kertoo Me Naiset -lehdelle, että ei kaipaa nuoruuden minänsä tempoilua.

"Tämä 52 vuotta on aika kiva ikä. Allekirjoitan sen, minkä olen kuullut ikäisiltäni: olisipa parikymppisen kroppa, mutta tämän ikäinen pää. En kaipaa nuoren minän tempoilua enkä haluaisi joutua uudestaan ruuhkavuosien läpi."

Saariluoma on ollut 23 vuotta onnellisesti yhdessä vaimonsa kanssa. Saariluoma uskoo, että vaikka pari eroaisi, heidän välillään pysyisi sielunkumppanuus.

"Rakastuminen on niin iso voima, ettei sille voi mitään, ja se voi muuttaa vallitsevia olosuhteita. Jos vaikkapa vaimoni rakastuisi toiseen, minun olisi pakko nostaa kädet ja todeta, ettei mitään ole tehtävissä. Ero olisi kauhea ja kipeä ajatus, mutta ei kuitenkaan maailmanloppu. Uskon, että eronkin jälkeen sielunkumppanuus säilyy."

Pariskunnalla on kaksi aikuista lasta. Saariluoma kertoo haastattelussa, että on yrittänyt opettaa lapsilleen, että tunteita pitää ja saa näyttää.

"Nuoruuden kulmillani aukeni mahdollisuus kahdenlaiseen kaveripiiriin, joista toisen valinta olisi vienyt todella huonoille teille ja toinen toi tähän normaalimpaan arkeen. Olen miettinyt, mitä vanhempani antoivat, että osasin vaistomaisesti valita oikein – ja olenko ollut samanlainen esimerkki kahdelle pojalleni. Sen mitä kotoaan saa, pyrkii joko jakamaan edelleen tai pistämään sille lopun. Olen yrittänyt jakaa ajatusta, että kotona pitää voida näyttää kaikki tunteet ja olla juuri sellainen kuin on", mies toteaa Me Naisille.

Saariluoma kiertää keväällä Suomea stand up -keikkojen tiimoilta. Lähes kolmekymmentä paikkakuntaa kattava kiertue tarjoaa "armotonta hyvän maun höystämää huumoria".

Lue myös: Jaakko Saariluoma avioliitostaan Anna-lehdessä: "Riidan häviäminen käy kunnian päälle"

Lue myös: Jaakko Saariluoma juontajakollegastaan: "Hemmetin tyhmä ja hidas"

Lähde ja koko haastattelu: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat