Kuva: AOP

Ariana Granden salainen ele toimeentulonsa menettäneille faneille: "Hän maksoi kuukauden palkkani"

27.03.2020 09:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Mediatietojen mukaan poptähti on antanut rahalahjoituksia faneille, joiden talous kärsii koronaviruksen aiheuttamasta poikkeustilanteesta.

Koronavirus ja sen aiheuttamat rajut toimenpiteet iskevät suuren loven monen talouteen. Poptähti Ariana Grande, 26, on päättänyt omalta osaltaan auttaa joidenkin faniensa taloudellista tilannetta lahjoittamalle heille suoraan rahaa.

Page Six -sivuston mukaan Grande on lahjoittanut yli 20 fanilleen rahaa koronaviruspandemian seurauksena. Tietojen mukaan nainen on tehnyt rahalahjoitukset mobiilimaksupalvelu Venmon kautta. TMZ kirjoittaa, että lahjoitussummat ovat vaihdelleet noin 455 eurosta noin 1370 euroon.

- Hän maksoi minulle kuukauden palkkani, kertoo yksi kiitollinen fani Page Six -julkaisulle.

Ariana Grande on ainakin toistaiseksi pysynyt hiljaa tekemistään lahjoituksista. Grande tunnetaan läheisestä suhteestaan faneihinsa, ja nainen kommunikoi fanikuntansa kanssa aktiivisesti esimerkiksi viestipalvelu Twitterissä. Lähde kertoo TMZ:lle, että Grande on juurikin Twitterin kautta löytänyt ne fanit, joiden hän katsoo kipeimmin tarvitsevan rahallista apua koronakriisin keskellä.

Lahjoitetut rahasummat tuskin tuntuvat Ariana Granden kukkarossa. Viime vuonna Forbes listasi naisen sadan korkeimmin palkatun viihdyttäjän joukkoon sijalle 62. Laskentavuoden aikana Grande oli tienannut Forbesin mukaan liki 44 miljoonaa euroa.

Lue myös: Ariana Granden käsienpesu-meemi nousi esiin koronaviruksen myötä, tähti vastasi: 'Vihaan teitä'

Lue myös: Ariana Grande suukotteli mysteerimiestä yön pikkutunneilla - onko kyseessä uusi poikaystävä?

Lähteet: TMZ, Page Six, Forbes

Kilpailut

Uusimmat