Kuva: AOP

Salkkarit-kaunotar poseeraa bikineissä upeiden lomamaisemien keskellä - "Flunssassa koko reissu"

23.04.2020 23:15 - Lauri Kujanpää

Puhakka muistelee viime kevättä Instagram-julkaisussaan.

Salatut Elämät -sarjasta tutun näyttelijän Johanna Puhakan, 27, julkaisu hurmaa Instagramissa.  Kuvassa Puhakka poseeraa valkoisissa bikineissä kauniiden maisemien keskellä ja kuvatekstissä hän muistelee Ateenan-matkaansa viime keväältä.

"Viime keväänä näihin aikoihin suunniteltiin Annin kanssa reissua Ateenaan, vietettiin siellä vappua ja mä olin elämäni flunssassa lähes koko reissun. Meillä oli silti sairaan hauskaa vaikka yks kokonainen päivä maattiinkin vaan sängyssä ja katottiin temppareita. Onneks sillon olikin sadepäivä", kaunotar kirjoittaa ja jatkaa:

"Koluttiin viikossa aika hyvin koko Ateena ja oltiin neljässä eri Airbnb-kämpässä yötä. Viimeiseksi majapaikaksi valittiin kattohuoneistoasunto joka oli ihan honeymoon-osastoa. Oma kattoterassi ja uima-allas josta näkyi Akropoliskukkulalle. Voin kertoa et auringonlaskun katselu omalta kattoterassilta kylmä viinilasi kädessä, zeuslauta se oli mukavaa!"

Kaunis kuva on saanut faneilta ihastelevia kehuja.

"Tosi upea nainen"

"Oot kaunis"

"Todella ihana!"

Näet julkaisun kokonaisuudessaan alta. Jos se ei näy, paina tästä.

View this post on Instagram

Viime keväänä näihin aikoihin suunniteltiin Annin kanssa reissua Ateenaan, vietettiin siellä vappua ja mä olin elämäni flunssassa lähes koko reissun. Meillä oli silti sairaan hauskaa vaikka yks kokonainen päivä maattiinkin vaan sängyssä ja katottiin temppareita. Onneks sillon olikin sadepäivä. Koluttiin viikossa aika hyvin koko Ateena ja oltiin neljässä eri Airbnb-kämpässä yötä. Viimeiseksi majapaikaksi valittiin kattohuoneistoasunto joka oli ihan honeymoon-osastoa. Oma kattoterassi ja uima-allas josta näkyi Akropoliskukkulalle. Voin kertoa et auringonlaskun katselu omalta kattoterassilta kylmä viinilasi kädessä, zeuslauta se oli mukavaa! Kannatti säästää vikalle yölle tuo helmi. Laitan lisää fiiliskuvia tuolta reissulta vielä myöhemmin tänään stooreihin✌🏼 Mites vappu sit tänä vuonna? Eipä sillä, en oo koskaan ollut mikään vapun suurin juhlija mutta aika surkeetahan tää on. Toisaalta, kaiken tän ei-voi-tehdä-mitään-shaissen keskellä oon oppinut pikkasen skedeemään, (paino sanalla pikkasen...) tekemään ristikoita, seisomaan päälläni ja aloitinhan myös kuvaamaan mun ekaa lyhytelokuvaa. Se tuskin koskaan näkee päivänvaloa mutta aloitinpa silti. Telkkarista ja netistä (wau) tulee koko ajan kaikkea pysykää kotona -juttua ja konsertteja yms, se on aika ihanaa. Rollaripapatkin veti eilen omista kodeistaan keikkaa ja se oli liikkistä. Varsinkin rumpalijäbä joka vain hakkasi ilmaa❤️ P.s. Meidän oppitunnin piti alkaa zoomissa jo 20min sitten mutta jotain technical difficulties ilmeisesti on, yllätys. Mut en anna sen nyt tappaa mun fiilistä 🙂 Kyllä tää tästä👊🏼👊🏼👊🏼

A post shared by Johanna Puhakka (@johannapuhakka) on

Lue myös: Salkkarit-kaunotar sonnustautui karanteeniaikaan sopivaan paitaan - söpö kuva kerää ihastelua

Lue myös: Johanna Puhakka julkaisi vauhdikkaan videon, some: "Tässä käytetään stunttihenkilöä selvästi"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat