Kuva: AOP

Joko näit hittivideon? Brad Pitt imitoi osuvasti tartuntatautiasiantuntijaa, nyt kohde kommentoi

28.04.2020 10:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Tohtori Anthony Fauci oli vaikuttunut Pittin roolisuorituksesta.

Brad Pitt, 56, esitti viimeisimmässä Saturday Night Live -sketsiohjelman jaksossa Yhdysvaltojen johtavaa tartuntatautiasiantuntijaa Anthony Faucia, 79, joka on ollut paljon julkisuudessa oikomassa presidentti Donald Trumpin väitteitä koronaviruksesta. Brad Pittin roolisuoritusta on kehuttu paljon, ja YouTubeen ladatulla videolla imitaatiosta on jutun kirjoitushetkellä yli 11 miljoonaa katselukertaa.

Nyt itse Anthony Fauci on kommentoinut Pittin esiintymistä. Variety-julkaisu kirjoittaa, että Fauci on antanut kommenttinsa Un Nuevo Día -tv-ohjelmalle.

- Mielestäni hän suoriutui loistavasti. Olen Brad Pittin suuri fani. Sen takia kun minulta kysytään, kenen haluaisin esittävän minua, vastaukseni on Brad Pitt. Hän on yksi lempinäyttelijöistäni, Fauci kommentoi.

Anthony Fauci (kuva: AOP)

Anthony Fauci oli jo aiemmin kertonut ihailustaan Brad Pittiä kohtaan, ja luultavasti tästä syystä juuri Pitt oli valittu rooliin.

Fauci kiittää Pittiä myös siitä, että esiintymisensä lopuksi tämä luopui roolistaan ja kiitti lääkäreitä ja hoitajia ympäri maailman omana itsenään.

- Se osoitti, että hän ei ole ainoastaan loistava näyttelijä, vaan myös hieno ihminen, Fauci sanoo.

Saturday Night Liven sketsissä Pittin esittämä Fauci ottaa kantaa muun muassa Trumpin väitteisiin siitä, että jonain päivänä koronavirus vain taianomaisesti katoaa ja että puhdistusaineen ruiskuttamisesta keuhkoihin voisi olla hyötyä taudin hoidossa.

Voit katsoa videon alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Brad Pitt vietti aikaa mysteerinaisen kanssa - kaunotar paljastui näyttelijäksi

Lue myös: Tom Hanks heitti vitsin koronaviruksesta - luovutti vertaan rokotetutkimusta varten

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat