Kuva: Shutterstock

Vankilassa istuva Jeron aloitti kokkiohjelman TikTokissa - videoilla miljoonia tykkäyksiä

23.05.2020 13:15 - Ella Haura

Amerikkalainen vanki Jeron Combs kuvaa ruuanlaittovideoita sellissään.

Amerikkalainen vanki Jeron Combs, 31, on noussut huimaan suosioon videosovellus TikTokissa ruoka-aiheisilla julkaisuillaan. Yli 70 vuoden vankeuteen tuomittu Combs laittaa sellissään ruokaa käyttämällä metallisängystä ja rikkinäisestä uunista tekemäänsä keittolevyä. Miehen kokkailuvideot ovat keränneet miljoonia katselukertoja ja tykkäyksiä TikTokissa.

Daily Mailin mukaan Combs kertoo, että hän käyttää raaka-aineinaan ruokapaketteja, joita vangit voivat tilata itselleen.

- Päätin aloittaa ruuanlaiton, sillä omat ruokani maistuvat paremmalta kuin kantiinin valmisannokset. En olisi uskonut videoideni saavuttavan tällaista suosiota!

TikTok-käyttäjät ovat ylistäneet hänen kekseliäisyyttään sellin sisällä tapahtuvassa ruuanlaitossa. Mies on valmistanut muun muassa burritoja ja koristellut kakkuja kuorrutteella ja kermavaahdolla. 

- Teen burritoja, quesadilloja, riisiannoksia, hampurilaisia ja pekonia. Burritot ovat suosikkiruokani, sillä olen kokkailut niitä pitkään.

Combs tuomittiin 18-vuotiaana vankeuteen murhasta ja murhanyrityksestä, ja hän istuu tuomiotaan kalifornialaisessa vankilassa. Hän haluaa näyttää TikTok-videoillaan vankilan erilaista puolta.

Pääset katsomaan alta Combsin videon, jossa hän esittelee ruuanlaittovälineitään. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Playboy-malli kertoo saamistaan oudoista pyynnöistä: "Hän halusi ostaa käyttämäni nenäliinan"

Lue myös: Calvin Harrisin paljastus tyrmistytti fanit: "Mitä v*ttua, oletko ollut hetken kuolleena?"

Lue myös: Mielenmuokkaussignaali estää rikollisen toiminnan - Netflix julkaisee erikoisen jännityselokuvan

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat