Kuva: AOP

Tiesitkö? Suosikkihahmo olisi voinut näyttää hyvin erilaiselta Thor: Ragnarok -elokuvassa

03.06.2020 16:15 - Roy Kokkonen

Thorin ulkonäköä suunnittellut taiteilija julkaisi Instagramissa ääripäät ideoistaan Thorin ulkoiseksi olemukseksi.

Chris Hemsworthin, 36, näyttelemällä Thorilla oli huomattavasti lyhyemmät hiukset vuonna 2017 ilmestyneessä Thor: Ragnarok -elokuvassa kuin aiemmissa elokuvissa. Tuolloin radikaalisti muuttunut tyyli herätti keskustelua ja jakoi mielipiteitä.

Thorin ulkoinen olemus olisi voinut poiketa vielä radikaalimmin aiemmasta, mikäli elokuvan ohjaaja Taika Watiti olisi päätynyt eri versioon taiteilija Andy Parkin luomista ulkonäkökonsepteista.

Park on julkaissut Instagram-tilillään kaksi eri luonnosta Thorin ulkonäöksi. Mukana on pitkäpartainen- ja hiuksinen, resuisen näköinen Thor, sekä myös hyvin lyhythiuksinen Thor.

"Karanteeni-Thor? Thor vanhana miehenä? Ei, tämä on oikeasti äärimmäisin konseptiversio siitä, kuinka resuiselta ukkosenjumala voisi näyttää elokuvassa Thor: Ragnarok", Park kirjoittaa kuvatekstissä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Taiteilijan mukaan kumpikin versio oli "liian pitkällä", mutta hän halusi esitellä visionsa molemmat ääripäät ohjaajalle. Hänen mukaansa ohjaaja ja tuottajat tahtovat nähdä eri vaihtoehtoja, jotta he voivat olla varmoja valinnastaan.

"Joskus he yllättävät ja valitsevat version, jonka ajatteli olevan liian pitkällä. Luojan kiitos, he eivät valinneet tätä!", Park kirjoittaa pitkähiuksisen Thorin kuvatekstissä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Lue myös: Uusi Thor-elokuva jakaa mielipiteet - päänäyttelijän ulkonäkö muuttunut radikaalisti

Lue myös: Thor-komistuksen Netflix-elokuvalla järkälemäinen suosio - rikkoi katsojaennätyksen

Lähde: USA Today

Kilpailut

Uusimmat