Kuva: All Over Press

Glee-tähti kohteli sarjan avustajia kuin "torakoita" - lähipiiri: "Hän ei ehkä ole mukavin ihminen.."

08.06.2020 19:15 - Senja Rapila

Lea Michele on saanut melkoista palautetta käytöksestään suosikkisarjan kuvauksissa.

Näyttelijä Lea Michelen, 33, käytös suosikkisarja Gleen kuvauksissa on nyt alkanut paljastua sosiaalisen median ja tällä hetkellä vaikuttavien Black Lives Matter -mielenosoitusten myötä.

Viime viikolla Näyttelijä Samantha Ware, 28, hyökkäsi Lea Micheleä vastaan Twitterissä, kun Michele osoitti #BlackLivesMatter -tunnisteen alla tukensa mielenosoituksille. Ware vastasi twiittiin kovasanaisesti, ja syytti hänen tehneen Waren ensimmäisestä televisiokeikasta "elävää helvettiä".

Sittemmin muutkin sarjassa näytelleet avustajat ja näyttelijät ovat uskaltaneet kertoa omista kokemuksistaan Lea Michelen kanssa. Eräs avustaja on kertonut järkyttävästä kokemuksesta, jossa Michele on kerrotusti röyhtäissyt tahallaan hänen naamansa edessä.

- En ole koskaan nähnyt, että joku kohtelisi ekstroja noin, tyyliin älä katso minua, tee katsekontaktia. Hän piti meitä kuin torakoina. Kerran hän käveli ohitseni ja röyhtäisi ison röyhtäisyn miltei suoraan naamaani. Hän teki sen tahallaan.

Lähipiiristä on hiljattain kerrottu Post-julkaisulle, että tällä hetkellä Michele on nöyränä.

- Hän kuuntelee mitä haluatte sanoa ja haluaa pyytää anteeksi. Tämä on hänen menneisyyttään ja hän haluaa käsitellä asiat vastuullisesti. Ei se ole koskaan helppoa kuulla, kun ihmiset puhuvat sinusta tähän malliin. Se on shokeeraavaa, lähipiiristä todetaan.

- Hän ei välttämättä ole mukavin ihminen, mutta hän ei ole rasisti, seksisti tai transfobinen. Sanoisin, että hänellä on käytösongelmia, joiden kanssa hän kamppailee.

Lähde: Mirror

Lue myös: Glee-tähti Lea Michele odottaa esikoistaan - kertoi raskaudesta julkaisemalla herkän kuvan

Kilpailut

Uusimmat