Kuva: All Over Press

Poikabändin kitaristia syytettiin seksuaalisesta ahdistelusta - pilasiko väärinkäsitys maineen?

16.06.2020 15:45 - Senja Rapila

5 Seconds of Summer -yhtyeen kitaristi Michael Clifford, 24, on joutunut ikävien syytösten keskipisteeseen.

5 Seconds of Summer -yhtyeen kitaristi Michael Cliffordia, 24, syytetään Twitterissä seksuaalisesta ahdistelusta, uutisoivat muun muassa News Sky.ja Mirror -julkaisut. Medioissa kerrotaan Twitterissä julkaistusta twiitistä, jossa kerrottiin Cliffordin kutsuneen alaikäisen fanin hotellihuoneeseensa jatkoille vuonna 2014. Twiitissä todettiin myös Cliffordin kosketelleen fania sopimattomasti.

Toinen fani puolestaan on syyttänyt Cliffordia siitä, että tämä olisi laittanut kätensä tuolloin 14-vuotiaan fanin minihameen alle. Kommentti on sittemmin poistettu Twitteristä, mutta News Sky on poiminut twiitin sisällön omaan artikkeliinsa:

"Lyön vetoa, että hän ei edes muista sitä, koska hänelle se oli leikkiä. Minulle se oli ja on vieläkin traumaattinen kokemus. Lupaan, että puhun totta", sama käyttäjä kirjoittaa.

5SOS kitaristi on kieltänyt hurjat syytteet Twitterissä ja kommentoinut niitä seuraavasti:

"Sydämeni särkyy, kun luen näitä kirjoituksia. Ne eivät voisi olla enempää epätosia. En olisi koskaan, ikinä tehnyt noin. En tiedä mitä voin edes sanoa. Ihmiset pyytävät minua selittämään, mutta kuinka voin selittää jotain, mitä en ole koskaan edes tehnyt? Haluaisin antaa teille haluamanne, mutta mitä voisin siihen sanoa?"

Kyseessä olikin väärinkäsitys

Syytteet kirjoittanut fani julkaisi vain hetki syytösten julkaisun jälkeen kirjoituksen, jossa kertoo erehtyneensä pahasti. Hän kertoo vuosia uskoneensa, että ahdistelija oli tunnettu kitaristi. Hän  ei olisi voinut olla enemmän väärässä. Fani kirjoittaa, että ahdistelija olikin ollut mieshenkilö, joka on tiedetty Michael Cliffordin "kaksoisolentona".

"Tänään minulle selvisi, että olen ollut väärässä miltei seitsemän vuoden ajan. Tänään sain tietää, että minun ahdistelijani on kuollut. Hän ei ollutkaan Michael Clifford. Hän ei koskaan koskenutkaan minuun, eikä sanonut niitä asioita. Hän on syytön!" tyttö kirjoittaa.

 Voit lukea koko päivityksen alapuolelta.

16.6.2020 kello 18:28: Juttuun lisättiin tuorein päivitys. Fani kertoi julkisesti, että ahdistelija ei ollutkaan artisti vaan mieshenkilö, joka on tiedetty Michael Cliffordin "kaksoisolentona". Otsikko muutettu.

Lue myös: Iltalehti: Ex-Salkkaritähteä syytetään ryöstön yrityksestä

Lue myös: Yli-innokas fani piinasi suomalaista radiojuontajaa - ilmestyi yllättäen kotioven taakse

Lue myös: Tom Hardy ja muut Hollywood-näyttelijät, jotka ovat tehneet musiikkia - katso ja kuuntele!

Lue myös: Gwyneth Paltrow muistelee eroa Chris Martinista - haki apua tunteiden käsittelyyn erikoiselta taholta

Lähde: News Sky, Mirror

Kilpailut

Uusimmat