Kuva: AOP

Triana Iglesias avautui vaikeasta raskaudestaan - Maria Nordin riensi mainostamaan kohumetodiaan

17.06.2020 14:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Mikael Gabriel ja Triana Iglesias saavat lapsen. Iglesias kertoo, että hän on kokenut paljon pahoinvointia raskauden aikana.

Kirjoitimme eilen, että artisti Mikael Gabriel, 30, saa lapsen yhdessä rakkaansa Triana Iglesiaksen, 38, kanssa. Kyseessä on molemmille ensimmäinen lapsi. Pariskunta ilmoitti ilouutisen suloisella kuvalla, ja nyt Triana Iglesias on avautunut enemmän raskaustuntemuksistaan.

Nainen kirjoittaa Instagram-tilillään, että viimeisimmät kuukaudet ovat olleet hänen elämänsä haastavimpia. Iglesias kertoo, että hänen selviytymismekanisminsa elämässä on yleensä asioiden kontrollointi, ja nyt hän on tilanteessa, jota hän ei pysty kontrolloimaan.

”Minulla on ollut jatkuvaa pahoinvointia. Joten kun julkistimme uutisen eilen, oli kuin joku olisi vetänyt tulpan pois ja monenlaiset tunteet ottivat minusta vallan. Minun piti antaa itseni olla haavoittuvainen ja katsoa sisäänpäin. Minun piti sallia itseni kokea pieni hormoneista johtuva tunnemyrsky. Se on täysin okei. Se ei varmaan jää viimeiseksi kerraksi tämän raskauden aikana”, Iglesias kirjoittaa.

Nainen täydentää, että eniten hän kuitenkin tuntee rakkautta ja kiitollisuutta. Voit lukea naisen koko päivityksen alta tai tästä linkistä.

Maria Nordin mainostaa kiistanalaista menetelmää

Instagram-päivityksen kommentoijien joukossa on kiistelty hyvinvointivaikuttaja ja yrittäjä Maria Nordin. Nordin mainostaa Triana Iglesiakselle kehittämäänsä Free to heal -metodia.

”Kehitin Free to heal -metodin kolmannen raskauteni aikana. Tuo raskaus ja synnytys muuttivat elämäni! Suosittelen lämpimästi harjoittamaan tätä metodia kaikkiin haasteisiin, joita raskauteen ja synnytykseen liittyy. Se on kehitetty erityisesti sitä varten”, Nordin kirjoittaa.

Maria Nordin (kuva: Senja Rapila)

Maria Nordin kertoo, että metodin harjoittaminen johti siihen, että hän koki luomusynnytyksen kotonaan.

”Minulla oli kivusta vapaa, orgastinen synnytys”, Nordin kuvailee.

Triana Iglesias kiittää Nordinia vinkistä ja kirjoittaa haluavansa tietää asiasta lisää ja tavata Nordinin asian tiimoilta. Maria Nordin on ollut kohujen keskellä tarjoamiensa palvelujen vuoksi. Hän opettaa Free to heal -menetelmää Eroon oireista -verkkokurssilla ja kuvailee, että kyseinen menetelmä ”vapauttaa kehosi parantamaan itse itsensä”. Verkkokurssi nousi viime vuonna kohun keskelle, kun sen esittelemää mielikuviin perustuvaa toimintaa epäiltiin vaaralliseksi tavaksi lähteä hakemaan lievitystä sairauksiin. Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukes antoi Nordinille 100 000 euron uhkasakon ja kielsi naista esittämästä kurssillaan terveysväitteitä, jotka voivat aiheuttaa asiakkaalle terveydellistä vaaraa. Nordin kertoi tuolloin Helsingin Sanomille, että muutti päätöksen takia joitain kurssin painotuksia mutta kielsi minkään kurssin osa-alueen aiheuttavan vaaraa. Nordin on mainostanut kurssiaan muun muassa kertomalla, että monet ovat kertoneet parantuneensa allergioista menetelmän avulla. Tukesille lausunnon tehnyt professori Samuli Knuuti kertoi HS:lle, että Nordin on esittänyt kurssinsa yhteydessä selvästi tutkimustiedon vastaisia väitteitä.

Maria Nordin itse kertoo nettisivuillaan saaneensa metodista paljon apua.

”Olen itse parantunut ympäristö- ja ruokayliherkkyyksistä ja diagnosoiduista sairauksista aivojen plastisuutta hyödyntävällä menetelmällä. Yllätyin mielen voimasta ja tutustuin lukuisten aivotutkijoiden oppeihin ja uusimpaan tutkimustietoon”, Nordin kirjoittaa.

Lue myös: Maria Nordin Me Naisissa miehensä päihdeongelmista: "Monta kertaa olin vähällä jättää Reinon"

Lue myös: Mikael Gabrielin Triana-rakkaan nakumekko on rohkea, mutta elegantti - katso kuvat

Lähteet: Helsingin Sanomat, Helsingin Sanomat, Free to heal

Kilpailut

Uusimmat