Kuva: AOP

IL: Salkkarit-Aaron näyttelijä tunnistetaan kaikkialla - poliisitkin täräyttivät osuvan kysymyksen

16.07.2020 20:15 - Iiro Myllymäki

Teemu Lehtilä kertoo Iltalehdelle, että Uudenmaan sulun aikana rajaa valvoneet poliisit tunnistivat hänet, kun hän oli matkalla kuvauksiin.

Monet tuntevat näyttelijä Teemu Lehtilän, 53, Salatut elämät -suosikkisarjan Aarona. Aarolla on sarjassa varsinainen megapahiksen maine, joka on seurannut Lehtilää tosielämässäkin. Mies kertoo Iltalehden haastattelussa, että vuosien saatossa hän on oppinut käsittelemään itseensä, tai pikemminkin roolihahmoonsa, kohdistettavaa negatiivista palautetta.

- Alkuun tuntui oudolta, että kaikki eivät ymmärtäneet sitä, että koko homma on satua, mutta ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön. Ei minua enää sillä tavalla häiritse se, että puhutaan Aarosta, Lehtilä kertoo Iltalehdelle.

Roolinsa vuoksi mies tunnistetaan hyvin, minne ikinä hän meneekin. Korona-aikanakin tämä on näkynyt esimerkiksi silloin, kun Uusimaa oli eristettynä ja poliisit valvoivat liikennettä rajalla. Lehtilällä oli tuolloinkin Salattujen elämien kuvauksia pääkaupunkiseudulla, minne hän ajoi autollaan. Kuten määrätty oli, mies näytti poliiseille todistusta työskentelystään.

- He tunnistivat minut heti. Siinä he totesivat, että olen töihin menossa ja kyselivät, että mitäs pahoja tänään tehdään, Lehtilä sanoo.

Teemu Lehtilä aloitti Salkkareissa näyttelemisen vuonna 2004. Mies kertoo Iltalehdelle, ettei olisi todellakaan uskonut, että näyttelemispestistä tulisi näin pitkäaikainen. Alun perin hän sopi näyttelevänsä sarjassa kuuden viikon verran.

- Sen piti olla ihan lyhyt pesti vain. En olisi koskaan uskonut, että työt tulevat kestämään sarjassa näin pitkään. Olen etuoikeutettu, kun olen saanut tehdä tätä hommaa, Teemu sanoo.

Lue myös: Miten luotiin dramaattinen helikopterionnettomuus Salatut elämät -päätösjaksoon? Ohjaaja kertoo

Lue myös: "Oletko kännissä?" Salkkareiden pieleen menneet kohtaukset naurattavat työryhmää ja katsojaa

Lähde: Iltalehti

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat