Kuva: AOP

Baywatch-tähdeltä hämmentäviä paljastuksia Iltalehden haastattelussa: "Emme oikeasti juosseet"

24.08.2020 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Legendaarisen sarja alkaa jälleen 7. syyskuuta.

Uutisoimme vastikään, että legendaarinen Baywatch-sarja palaa ruutuihin. Sarjassa seurataan David Hasselhoffin näyttelemän Mitch Buchannonin ja hänen hengenpelastajatiiminsä arkea malibulaisella rannalla. Sarja alkaa Subilla maanantaina 7.syyskuuta kello 18 alkaen.

Baywatch nosti maailmantähteyteen useita näyttelijöitä, kuten Pamela Andersonin, Carmen Electran, Erika Eleniakin ja Yasmine Bleethin. 

Sarjan yksi tunnetuimmista kohtauksista on hengenpelastajien hidastettu juoksu. Eleniak paljasti Iltalehden-haastattelussa, että näyttelijät oikeasti vain kävelivät.

- Me emme oikeasti juosseet! Sen oli tarkoitus näyttää juoksemiselta, ja siltä se näyttikin, mutta todellisuudessa me kävelimme hieman erikoisella tavalla, jotta juokseminen näyttäisi tyylikkäältä, Eleniak kertoi nauraen IL:lle.

(kuva: AOP)

Katselijat muistelevat useasti myös näyttelijöiden päällä nähtyjä ikonisia uima-asuja. Eleniak sanoi, että uima-asuissa näytteleminen oli kova paikka.

- Nehän muuttuivat sarjan kuluessa seksikkäämmiksi, sillä NBC halusi niin. Kuvauksissa sitä välillä mietti, onko edellisenä iltana syönyt liikaa, ja miltä sitä oikeasti näyttää. Totta kai uima-puvuissa näytteleminen oli meille nuorille naisille kova paikka, Eleniak paljasti.

Kaunotar myös muisteli haastattelussa sarjan kuvauspäiviä, jotka eivät aina olleet mielekkäitä.

-  En todellakaan välittänyt niistä kohtauksista, en ole mikään vesipeto ja minulla on paha haikammo. Viihdyn paremmin sisällä. Moni myös luulee, että kuvauksissa oli aina lämmintä, mikä ei todellakaan pidä paikkaansa. Sarjan ensimmäisellä kaudella kuvasimme talvella, ja usko pois, Kaliforniassakin voi olla kylmä. Yhtenä päivänä, jona kuvasimme, oli ennätyskylmä.

Lue myös: Pamela Andersonin punaiset uikkarit palaavat ruutuun! Baywatch nähdään tv:ssä syyskuusta alkaen

Lue myös: Pamela Anderson uusi legendaarisen Baywatch-kohtauksen - katso video

Lähde: Iltalehti

Uusimmat