Kuva: Yle

Sohvaperunat tulee taas! Mukana uusia kasvoja ja vanhoja tuttuja, jotka tekevät paluun

28.08.2020 10:36 - Henna Koste

Sohvaperunat-ohjelman 100. jakso nähdään 11. syyskuuta.

Supersuositun Sohvaperunat-ohjelman 10. kausi alkaa. Uuden kauden avausjakso nähdään 11. syyskuuta. Se on järjestyksessään Sohvaperunoiden 100. jakso. Mukana nähdään myös uusia kasvoja. Myös helsinkiläiset sisarukset Salli ja Teemu palaavat Sohvis-porukkaan.

Helsinkiä edustavat myös lisäksi Monna ja Iris, Sanna ja Pinja, Jari ja Sanna, Jarno ja Perttu sekä Iida ja Nelli. Espoolaiset Omar ja Mika jatkavat myös perunoina. Oululaisväriä tuovat Asta ja Katariina sekä Linda, Jani, Samuel ja Daniel. Turkulaiset Jussi-Pekka ja Jarno sekä Laura, Ville ja Aamos ovat myös mukana. Riihimäkeä edustavat Susanna, Mika, Annika, Olivia ja Veera sekä kaverukset Jani ja Simo. Hämeenlinnassa tv-tarjontaa kommentoivat Juha ja Markus. Lohjaa edustavat jatkossakin Eila ja Minna, Nousiaista Tanja, Sannis ja Ruusa, Parolaa Mici ja Maicci, Ranuaa Marja ja Eija ja Rovaniemeä Jorma ja Soile.

Hakijoista ei ole ollut pulaa, mutta mukaan uudella kaudelle pääsivät pariskunta Raija ja Jukka sekä ystävykset Katja ja Santeri. Uudet sohvaperunat tulevat Tampereelta.

Koronan aiheuttamien erityisjärjestelyjen vuoksi Sohvaperunoiden syyskaudelta taukoa pitävät Ukkiskerho sekä Inka ja Olli-Pekka, kerrotaan Ylen tiedotteessa.

Neljästi Kultaisella Venlalla palkittu Sohvaperunat alkoi helmikuussa 2015.

Lue myös: Testaa, kuinka hyvin tunnet suomalaiset tv-sarjat! Tiedätkö, mistä nämä 10 hahmoa ovat tuttuja?

Kilpailut

Uusimmat