Kuva: AOP

Hulk Hogan vitsaili Chris Hemsworthista: "Onko hän tarpeeksi komea näytelläkseen minua?

26.11.2020 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Hemsworth esittää Hogania tulevassa elämäkertaelokuvassa.

Muun muassa Thor-hahmostaan maailmanmaineeseen noussut Chris Hemsworth, 37, näyttelee tulevaisuudessa ikonista vapaapainilegendaa Hulk Hogania. Elokuva kertoo Hoganin elämäntarinan.

Hemsworth valmistautuu rooliin muun muassa treenamalla kovaa, sillä vapaapainijat tunnetaan suurista lihaksistaan. Vastikään Hemsworth olikin julkaissut kuvan, jossa hänen huima kuntonsa on nähtävissä.

Hemsworthin treenikuvat olivat myös herättäneet Hulk Hoganin huomion. Hogan kehuu Twitter-sivullaan, että Hemsworth on jo selvästi valmis rooliin.

"Hän on jo siellä, missä pitää! Hän on valmis! Mutta onko hän tarpeeksi komea näytelläkseen minua?" Hogan vitsaili vielä lopuksi. Julkaisussa nähdään sekä Hemsworthin että Hoganin kuvia.

Näet twiitin alta tai tästä.

Hemsworth tähditti viime vuonna Netflix-palvelussa julkaistua Extraction-elokuvaa, joka keräsi noin 90 miljoonaa katselukertaa ensimmäisen neljän viikon aikana ja näin siitä tuli kaikkien aikojen suosituin ensi-iltaelokuva Netflixissa.

Elokuvan tuottajina häärivät Joe ja Anthony Russo, jotka ohjasivat jättimenestyselokuvan Avengers: Endgamen. Joe Russo paljastikin vastikään Comic Book -julkaisun haastattelussa, että Extraction on saamassa jatkoa.

Lue myös: Chris Hemsworthin tähdittämä Netflix-hitti saa jatkoa - "Olemme innoissamme"

Lue myös: Chris Hemsworthin treenikuva keräsi yllättäviä kommentteja: "Ilmeesi, kun istut pöntöllä"

Lue myös: Thor-näyttelijä Chris Hemsworth nähdään ikonisen lihaskimpun roolissa

Kilpailut

Uusimmat