Kuva: AOP

Ben Affleck ja Ana de Armas ovat eronneet, lähde kertoo: "Suhde oli monimutkainen"

19.01.2021 13:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Ero on lähteiden mukaan tapahtunut ystävällisissä merkeissä.

Lehtitietojen mukaan näyttelijäpari Ben Affleck, 48, ja Ana de Armas, 32, ovat eronneet seurusteltuaan lähes vuoden. Lähteet ovat vahvistaneet uutisen Peoplelle ja TMZ:lle.

Lähde kertoo People-julkaisulle, että ero oli Ana de Armasin aloite. Toisen lähteen mukaan ero on tapahtunut ystävällisissä ja yksimielisissä merkeissä.

- Heidän suhteensa oli monimutkainen. Ana ei halua asua Los Angelesissa, ja Benin on tietenkin asuttava siellä, koska hänen lapsensa asuvat siellä, lähde kertoo.

Sekä Affleckin että de Armasin vakuutetaan voivan hyvin eron keskellä.

- He ovat eri pisteissä elämäänsä. Heidän välillään on syvä rakkaus ja kunnioitus. Ben haluaa jatkaa itsensä työstämistä. Hänellä on kolme työtä sovittuna, ja hän on hyvä isä kotona. He molemmat ovat onnellisia omassa elämäntilanteessaan, lähde kertoo.

Ben Affleck ja Ana de Armas yhdistettiin toisiinsa romanttisesti maaliskuussa 2020, kun heidät bongattiin yhteisellä reissulla Kuubaan. Ana de Armas on kotoisin Kuubasta. Pari nähtiin useasti kesällä yhdessä ulkoilemassa Los Angelesissa. Alkuvuodesta kaksikko kuvasi yhdessä elokuvaa Deep Water, jonka kuvauksissa pari tapasi.

Lue myös: Ben Affleck harvinaisessa yhteiskuvassa tyttöystävänsä kanssa - onko suurempaa hymyä nähty?

Lue myös: Alkoholismista kärsinyt Ben Affleck, 47, nuortuu silmissä - elämäntapamuutos on tuottanut tulosta

Lähteet: People, TMZ

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat