Kuva: AOP

Bella Thornen kohua herättänyt musiikkivideo julki - "Tytöt pitävät hieman kivaa ja se on väärin?"

02.03.2021 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Thorne jyrähti kovasti viime viikolla, kun YouTube oli poistanut videon palvelustaan.

Näyttelijä-laulaja Bella Thorne, 23, julkaisi vastikään uuden Shake It -kappaleen, jonka musiikkivideolla vierailee aikuisviihdetähti Abella Danger. Kun kappaleen video ilmestyi YouTube-palveluun, oli YouTube päättänyt poistaa sen palvelustaan liian "roisin" sisällön vuoksi.

Thorne jyrähtikin asiasta kovasti:

"Hei Youtube, miksi otitte Shake It -videon pois? Senkö takia, että minulla on kivaa Dangerin kanssa? Miesartisteilla on aina naisia heiluttelemässä peppuaan videoilla, joten miksi meillä ei voi olla niin?

Nyt, pienen tauon jälkeen, Shake it on lisätty YouTubeen ja se on kerännyt jo yli 1,2 miljoonaa katselukertaa. Thorne sanoi People-lehdelle olevansa onnellinen siitä, että video näki vihdoinkin päivänvalon, mutta ei ymmärrä sensuuria.

- YouTubessa on paljon pahempiakin videoita eikä niitä kukaan poista. Mutta heti kun tytöt pitävät hieman hauskaa, on se väärin. Minusta tuntuu siltä, että miehet saavat tehdä mitä haluavat, mutta naiset eivät.

Kappale kertoo Thornen mukaan hauskanpidosta.

- Halusin pitää siitä kiinni, että meillä oli hauskaa kuvatessamme videota, koska olin myös ohjaajana. Video tuo ilmi sitä, mitä itse laulukin: hauskanpitoa.

Näet kohuvideon alta tai täältä.

Lue myös: Bella Thornen kiihkeä musiikkivideo poistettiin YouTubesta - tähti jyrähti sensuurille

Lue myös: Bella Thorne otti aikuisviihdetähden mukaan musiikkivideolleen - 'Kyllä, me hommailimme'

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat